Zapnutie TV sa mi zdá byť trocha rýchlejšie ale možno len placebo(quick start+ vypnutý). Posúvanie v hlavnom menu kde sú aplikácie je rovnako ako predtým také trocha zasekané. Aplikácie sa spúšťajú rovnako rýchlo. Inak povedané že nejaký "Tom" tvrdí že to ide rýchlejšie môže znamenať len jedno. Ja mám nainštalovanú len aplikáciu YouTube. Ostatné som odinštaloval čiže systém nemám zahltený. Ale som spokojný s tým ako to šlo predtým aj teraz.
Náhodou niekto nevie že ak nemám zaregistrovaný LG účet tak aplikácie sa mi aj tak aktualizujú automaticky? Spomínam si že v YouTube appke mi zopár krát zblbol zvuk po zapnutí videa. Hneď po zapnutí z reproduktorov liezli také divné ostré, šuchotavé zvuky ale vždy pomohlo vrátiť sa do menu s videami a znova spustiť. Teraz tak rozmýšľam či na to nie je update a musím aktualizovať appku aby sa to opravilo. Ak niekto vie tak vďaka. Môžem na oplátku dať trik ako vybabrať čiastočne s reklamou v YouTube appke. Prehrávajú sa štandardne 2 reklamy a neide v prvej sekvencii preskočiť. Treba počkať kým sa prehrá prvá reklama a hneď v prvej sekunde ako naskočí druhá reklama stačí stlačiť tlačidlo späť čiže sa vrátiť do menu s videami. Potom hneď potvrdiť stredným tlačidlom a druhá reklama sa už neprehraje a hneď ide video. Niektoré tie druhé reklamy sú dlhé aj takmer pol minútu čiže tento trik je možné spraviť za 2 sekundy a môžem hneď pozerať video. Ja sledujem YouTube každý deň a myslím že tento trik mi už ušetril možno aj zopár hodín života