LG 2021 [Obecná diskuze]

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod olafson70 2. 5. 2023 18:36

Jen pro info, TV už mám opravenou, v rámci záruky byl vyměněn panel. Technik si TV vyzvedl a za týden přivezl opravenou...
olafson70
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tombas 27. 7. 2023 08:04

Přátelé, měl bych dotaz na majitele LG OLED C1, jak jste spokojeni po těch cca dvou letech a hlavně, jestli po aktualizacích SW (poslední je z 05/2023) došlo k nějakému zlepšení WebOS, co se týká přehlednosti, rychlosti a taky nějakému vylepšení obrazu, případně jiných funkcí.
Recenzí je spousta, ale ocenil bych i nějaké vlastní postřehy a třeba zda byste si tuto TV koupili znovu.
Díky moc za případné reakce.
tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Wagonek 27. 7. 2023 09:30

Jako majitel kalibrované (od riddle) C1 to shrnu takto.
Aktualizace chodí celkem často a jediné, čeho jsem si všiml, že přibyl obrazový režim APS (nepoužívám)
Zlepšení WebOS nepozoruji, plynulost a funkce stále stejné (dle mne OK)
Při čistě bílé obrazovce je na stranách stále nádech do červena, ale tak nějak s tím žiju.
Obrazově jinač pecka, koupil bych C1 znovu. Proti předchozí Philips 58PUS7304 je to nebe a dudy...LG o několik levelů lepší.
Vadí mi, že tam nejde nahrát KODI, ale je to dáno systémem...mám pořešeno číňanem s CoreElec.
Wagonek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tombas 27. 7. 2023 09:34

@Wagonek, díky za odpověď, uvažuji, že bych vyměnil svoji starou LED LG a právě se rýsuje možnost C1 za zajímavou cenu, tak sbírám informace.
tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Wagonek 27. 7. 2023 09:44

Já ji před cca rokem koupil taky za fajn cenu. 65 verzi za 27900,-
Nevím, za kolik ji můžeš dnes mít ty, ale co se týče modelu C1, šel bych do ní znovu.
Wagonek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tombas 27. 7. 2023 09:59

55" za 17 tis.
tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Wagonek 27. 7. 2023 14:54

Asi záleží na osobních preferencích, ale za 17 tis. těžko člověk sežene s kvalitnějším obrazem.
Wagonek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod brasel 24. 9. 2023 13:48

Dobrý den ,LG OLED 65C11lb po roce a 3mesice je v háji 35tis ,je nějaká možnost nemá prosím někdo zkušenosti,v autozovanem servisů řekli že to je panel ,ale ten proužek se objevil před půl rokem ,tovární nastavení a proužek už nebyl ,teď se objevil je to zhruba měsíc ,a teď v pondělí dělá že se zapne vše naběhne ale po půl minutě vypne ,mám video ale nevím jak to nahrát. Moc děkuji ,pomůže přehrát software??
brasel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MgX 24. 9. 2023 14:06

Máš to v záruce a zlobí takto moc? Reklamuj a nepřemýšlej.
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod brasel 24. 9. 2023 14:22

Mám to na IČO záruka rok �
brasel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MYCHAL S TVRDÝM 24. 9. 2023 15:45

Kde je tv koupená? Některé obchody nerozlišují jestli je to na IČO nebo ne.
MYCHAL S TVRDÝM
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod brasel 24. 9. 2023 17:25

No právě ,že tento obchod jen rok záruka ,holt mám smůlu ,ale nechci se smířit stím že mám těžítko za 35tis,a nejvíc nasere že jde zapnout vše funguje ale po minutě se vypne ,dal sem ji do servisu tam řekli že to je panel ,stojí 30tis ,když mi volal tak říkal že tam je error R7 podle fóra z Anglie to je chyba zastaralý software ,no říkal že když dá základní desku novou ,tak to může jít týden ale i dva rok ,když vidím že OLED funguje z vypálenými pixely,nebo půlka samé čáry ,tak nechci věřit že malinký proužek který není ani vidět,oddělá tv ,a to ještě říkaly že pokud zaplatím 30tis za panel tak záruka je půl roku ,ale podle podmínek je záruka půl roku za použitý díl,toto přeci je novy panel ,tam by měla být záruka 24mesicu ??
brasel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jito 24. 9. 2023 17:49

Záruka na pozáruční opravu je 6 měsíců.
Pokud je TV v záruce, tak se záruka prodlužuje o dobu strávenou v servisu.
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod Wagonek 7. 4. 2024 10:39

Wagonek píše:Vadí mi, že tam nejde nahrát KODI

Toto již také neplatí, KODI mám přímo v TV a šlape to celkem dobře o<:)
Instalace proběhla dle tohoto návodu: https://www.youtube.com/watch?v=Q5NLq_SAhIc&t=3s
Wagonek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod t256 8. 4. 2024 18:19

Jaka je cenova politika LG pri uvadeni novych modelu? Ja tuto oblast moc nesleduju, tak bych se chtel preptat jak to bylo v minulosti.

Mam v planu koupit OLED83C31 coz je lonsky model, letosni C4 by mel byt uveden na trh kazdym dnem. C4 nepotrebuju, ma proti C3 vylepsene jen nejake drobnosti ktere nevyuziju. Takze bych chtel vedet jestli s prichodem letosniho modelu na trh ty lonske nejak vyrazneji zlevni, nebo pokles cen uz probihal kontinualne a do ukonceni prodeje nemam s nicim takovym pocitat? Nebo se to neda vubec predikovat, nebo jak to vlastne je?

Prece jen to neni TV za 20k a tak je kazdych par procent docela znat a ***** by mne, kdyby tyden po zakoupeni sjela cena o 20% :-)
t256
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka