LG 2021 [Obecná diskuze]

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod tombas 8. 4. 2024 19:50

To ti asi nikdo neřekne, cena klesá jen pozvolna a občas s ní zahýbou jen nárazové akce, jako např. Dny Marianne, kde LG bývá pravidelně např. v Datartu. Chce to hlídat, protože např. ani Heureka tyto nárazové akce nezohledňuje.
tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod t256 14. 4. 2024 20:37

Jj, prave na ty dny marianne jsem ji vcera v datartu koupil za 75k coz jsem jinde ani vzdalene nevidel. Na takovy pokles asi uz nemelo valny vyznam cekat.
t256
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod coldric 16. 4. 2024 21:27

Ahoj, můžete se někdo podívat kolik máte na OLED C1 volného místa v interním úložišti? Zaráží mě, že mám dostupných jen 0,18GB ze 2,74GB.
(Nastavení - Všechna nastavení - Obecné - Zařízení - Správa televizoru - Informace o TV - Dostupné interní úložiště)

Nainstalováno: Sledování TV, O2 TV, Netflix, Disney+, Voyo, Prima+, iVysílání ČT, HBO MAX, Skyshowtime+, KODI, Youtube.
Naposledy upravil coldric dne 17. 4. 2024 21:22, celkově upraveno 2
coldric
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod martas38 16. 4. 2024 23:52

Možná to zabírají nějaká dema, něco sis tam stáhl a podobně. Mám podstatně starší LG B9 a ukazuje mi to 1,79 z 4,23GB. Ber to tak, že na tom jede ohnutý linux, který zachází s RAM i úložištěm úplně jinak, než tvoje windows.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Wagonek 17. 4. 2024 15:12

coldric píše:Ahoj, můžete se někdo podívat kolik máte na OLED C1 volného místa v interním úložišti? Zaráží mě, že mám dostupných jen 0,18GB ze 2,74GB.
(Nastavení - Všechna nastavení - Obecné - Zařízení - Správa televizoru - Informace o TV - Dostupné interní úložiště)

0,64GB/2,74GB
Nainstalováno KODI, Disney+, iVysílání + pár dalších aplikací.
Wagonek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sabracon 14. 5. 2024 14:23

Hojte, neřešil zde někdo problém se zapínáním OLED65CX3LA.AEU.
Stejný problém s napajením má hodně lidí a vypadá nějaky problém tohoto modelu.
TV se občas nechce zapnout a červený indikátor nesvítí. Respektive se rozvicuje velmi náhodně.
Poslední dny se, tak děje pravidelně.
Po vytáhnutí ze sítě a znovu zapojení TV lze zapnout.
Zatím jsem zjišťoval, že by to měl být známí problém s napájecím zdrojem EAY65689411
(pravděpodobně vadný kondenzátor). Našel jsem tento EBR33783501 pro LG 65C1, který podle LG
stránek by měl být kompatibilní. https://lgparts.com/products/eay6568941 ... fa29&_ss=r

více popsané je to také zde. https://www.reddit.com/r/LGOLED/comment ... dby_light/
Sabracon
Kolemjdoucí

Předchozí stránka