Zkus se ještě povrtat v tom konektoru zařízení. Jak jsem psal, jedna cesta jak se tam dostat je všechna nastavení - všechna nastavení - připojení a tam je konektor zařízení. Chová se to už podle toho, jaký typ zařízení zvolíš a jde to i nějak upravovat.
Druhá cesta je Řídící panel domova a pak buď vlevo nahoře ozubené kolečko a nebo a nebo zelené tlačítko na dálce a tam je konektor zařízení.
Já to mám nastaveno tak, že TV mně zapíná jen receiver, nic jiného. Ale všechna zařízení krom receiveru (používám i na zvuk a nepotřebuju k tomu zapnout TV) po zapnutí TV pustí. Ale tato funkce se nenastavuje v TV, ale přímo v Xboxu, nebo MMC (myslím to, jestli to po svém zapnutí má TV spustit, nebo nemá).
Jestli jde nějak automaticky spustit Kuki netuším.
Jinak CEC byl je a bude boj. Každý výrobce si to vykládá po svém a věř, že zrovna LG patří k těm nejméně problematickým.
Ještě bych dodal k tomu automatickému startu, teď jsem po tom pátral na fórech. Oficiální cestou to nejde.
Jsou dvě cesty. Jsou dálkové ovladače, do kterých si uložíš makro, co to má dělat (např Logitech Harmony)
A ta druhá rootnout systém v TV a pak tam jde spousta věcí. Něco jsem našel tady, ale jestli se do toho pouštět, nevím nevím:
https://forum.xda-developers.com/t/is-t ... 3.3786551/Možná to půjde v nových verzích WebOS, ale pochybuju. Tyto aplikace dodávají třetí strany a případná chyba v aplikaci by mohla způsobit nemožnost spuštění TV, pády systému atd, takže to do WebOS v zájmu vlastní stability systému asi nedají.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12