dlouho jsem přemýšlel nad TV a nakonec to zavrhnul a začal pokukovat po projektorech.
Vzhledem k tomu, že bych se mohl v budoucnu stěhovat a neznám tedy rozměry nového obýváku, nehodlám investovat do projektoru typu Epson TW7000, ale prozatím koupit něco "normálního" za normál peníz a časem pořídit nějaký UST projektor u kterého mě pak nebude vůbec zajímat rozměr a rozložení obýváku.
Volba padla na HD144X (nechám si poradit i jiný, není problém, ale cena Optomy je strop ) - počítám, že projektor půjde ještě před koncem záruky do světa a za ty peníze se mi to zdá jako dobrá volba.
Každopádně jsem vypustil nějaké usazování do stropu atd a řekl jsem si, že ho položím na stolek před postel.
Bude ve vzdálenosti do 3.5m od zdi a já bych rád věděl co zvládne.
Projektor bude ležet na stolku ve výšce 47 cm (zároveň s postelí, takže výše už moc nelze, max 10-20 cm) - jak moc můžu hýbat s obrazem?
Myšleno jako : budu moci posunout obraz nahoru tak, že by spodní část promítaného obrazu byla ve výšce 120 cm od země?
Dále barva na stěnu, pročítal jsem si to zde a bohužel je tady dost "SZ" co se týče míchání barev, ale narazil jsem na topic s barvou TIKKURILA H499 :
- Kód: Vybrat vše
https://eshop.dejmark.cz/feelings-interior-paint
Bude vhodná?
Děkuji