Tv 65 cena do 20 000

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod volnicko 10. 3. 2021 13:54

Ahoj,
prosím o doporučení TV.

K čemu budu televizi využívat -> Sledování filmů, převážně Netflix, O2 TV, youtube nebo z vlastního zdroje.

Místnost -> Televizi přidělám na zeď, tedy na stojánek nejsem náročný. Bohužel místnost je světla (slunce z boku, možná ze zadu), ale koukání především večer.

Velikost -> Napadla mě 65', koukat budu na zhruba 3m

Cena by byla fajn do 20k. Koukal jsem na Hisense 65U7QF, na datartu se vejdu s kuponem do 20k.

Máte prosím nějaký nápad či potvrzení, že toto obstojí?
Díky moc.
volnicko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kvok 10. 3. 2021 20:51

Dobrá volba. Za tu cenu je v 65" zadní lokální stmívání mimořádnost - skvělý poměr cena/výkon.
kvok
TV expert

Odeslat příspěvekod Baf13 10. 3. 2021 21:32

TV je to za tu cenu dobrá. Na O2 TV máš set top box, protože telka O2 apku nemá.
Baf13
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod volnicko 11. 3. 2021 06:53

Super, diky za odpovedi.
volnicko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod roman II 11. 3. 2021 12:03

Preferoval bych něco s androidem, sledovat obsah na Stream Cinema Community díky Kodi je velmi příjemné, Netflix nebudu nadále prodlužovat. Třeba TCL 65C715 se dá občas v nějaké akci sehnat do 20 tis. Kč.
roman II
Junior

Odeslat příspěvekod martin1952 11. 3. 2021 15:58

Taky bych v této cenové relaci vybíral podle operačního systému. Android je dobrá volba - už to není tak pomalé jak bývalo a je to nejotevřenější systém. Ostatní zbytečné krabice a ovladače vyhodit. Ten TCL je asi dobrá volba - nebo Philips 65PUS8505 se sežene taky do 20k. Ještě jdou sehnat na hranici 20k Sony i Panasonic.
martin1952
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kvok 11. 3. 2021 20:15

Já bych teda obzvlášť v téhle cenové hladině nevybíral podle operačního systému. To u high-endu je někdy nabídka tak vyvážená, že si člověk může vybrat prostě podle systému, protože nic nebude obrazově výrazně horší než konkurence. Zato TCL C715 i Philips 8505 jsou o třídu slabší televize než U7QF, u které jako u jediné můžeme mluvit o nějakém HDR. A já beru, že pro někoho jsou funkce důležitější než obraz, ale z tazatelova dotazu to nevyplývá.
kvok
TV expert

Odeslat příspěvekod MgX 11. 3. 2021 20:20

Děkuji za názor. V podobném duchu jsem chtěl reagovat taky, jen jsem si to nakonec rozmyslel, aby se to zase dramaticky neřešilo.

Mám jen jeden drobný dotaz... u 55" verze U7QF je stejný systém podsvícení a podobná kvalita?
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod kvok 11. 3. 2021 21:43

Ano.
kvok
TV expert