Set top box s možností chromecastu?

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Olsztyn 17. 3. 2021 23:32

Ahoj, nevím jestli jsem to správně nazval:)
Používám chromecast, výstup z něj mám rozdvojeny krabičkou na obraz (projektor) a zvuk (zesilovač). To mi umožňuje poslouchat samostatně např. spotify z mobilu bez zapnutého projektoru nebo koukat na o2tv (vesměs jen Česká televize)/netflix castované z mobilu. Jenže o2tv strašně blbne a navíc mě teď v o2 šíleně vytočili (znáte to). Přemýšlím jestli se nelze vrátit ke klasickému set top boxu dvbt2 a nějak si udržet možnost do něj castovat cokoli (spotify, netflix) ušetřil bych za internetovou televizi, měl stabilnější signál tv a mohl vybírat z poskytovatelů internetu.. díky předem za nápady
Olsztyn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod polda 17. 3. 2021 23:41

Pokud není potřeba mít sport a kvůli tomu O2tv. Je spousta jiných KUKI,Sledovánítv apod kde za pár korun muzes fungovat s mraky programy. Klasická anténa tam nic není.
polda
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kvok 18. 3. 2021 01:27

Na Android TV můžeš připojit USB DVB-T2 tuner https://youtu.be/qomGLQx19JU
kvok
TV expert

Odeslat příspěvekod Abox 18. 3. 2021 07:51

To můžu nejenom k android TV.
Třeba:
https://www.strong.tv/cz/products/terre ... vers/srt82
Abox
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kvok 18. 3. 2021 13:15

To je HDMI set top box. Tazatel chtěl integrovaný Chromecast, může si pořídit Mi Box S a USB tuner z odkazu a mít DVB-T2 a Chromecast v jednom.
kvok
TV expert

Odeslat příspěvekod SmokeMan 18. 3. 2021 15:29

pardon, ze se vetru tak nejak. Nevite nekdo, jak udelat laser projektor od xiaomi ready to dvbt2? ja sem to videl ready a fungovalo to, ale ted to pry uz nefunguje, tak jen kdyby nekdo vedel...
FX 8300@4,4GHz@1,38V, MSI 970 Gaming Pro Carbon, Sapphire Rx 480 8GB nitro+ @580 nitro+ undervolted, 16GB Corsair@1886MHz, Scythe FenrisWolf, KC2000, As2000, Scythe chlazeni
SmokeMan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Olsztyn 24. 3. 2021 22:54

Děkuju všem!
Olsztyn
Kolemjdoucí