Lg oledb9 - nefunkcni hlasove ovladani a lg store

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod maro2455 26. 4. 2021 14:01

Ahoj,
Z ničeho nic mi přestalo fungovat hlasové ovládání přes dálkový ovladač a současně mi přestal fungovat LG store. Přitom internet v tv (prohlížeč, YouTube) funguje normálně, tedy vše vyhledá.
K update firmware v této době nedošlo, v TV je stále poslední aktuální (tv při snaze vyhledat aktualizace hlásí, že mám poslední aktuální).
Současně u mě nedošlo ke změně routeru/nastavení/internetové konektivity/nastavení tv/změny elektroniky u tv...prostě nic.
Nechápu. Neměli by jste nějakou radu?
Plný reset tv se mi zatím nechce provést, mám toho v tv dost nastaveného a také funkčni připojení periferií od kodi až po o2 tv s kterými jsem v minulosti dost bojoval.

Díky.
maro2455
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MgX 26. 4. 2021 14:42

Zkus ovladač znovu párovat s TV.
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod maro2455 28. 4. 2021 08:06

Tak zatim nepomohlo nic. Nemyslim si kazdopadne ze je na vine DO, jelikoz on hlasove prikazy bere, ale tv na zaklade vstupu tetu nic nevyhleda..
Vy co mate taky LG tv, tak nemate take nahodou vypadek lg sluzeb? (Lg store)
maro2455
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod martas38 28. 4. 2021 15:17

LG obchod jede, hlasové ovládání nepoužívám.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod maro2455 1. 5. 2021 08:21

Dnes se vše rozjelo z ničeho nic, žáden update systému, reset, změna nastavení, odpojení z el., nic. Nechápu, ale jsem rád že je opět vše funkční.
maro2455
Mírně pokročilý