Výběr TV 55" 20 000- 23 000kč

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod xxsonic71xx 2. 6. 2021 19:28

Zdravím, myslím že přišel čas na větší tv ( dosud 40"). Pozorovací vzdálenost je okolo 2,7 metrů, přehrávat bude prakticky jen obsah O2TV a to mnohdy od rána do večera. Trpím tinnitem, takže tv funguje jako taková zvuková terapie. Z toho důvodu jsem do svého výběru nezařadil tv s OLED. Takže zatím mám ve výběru dvě tutovky, které často doporučujete : Samsung QE55Q80T a Sony 55xh s přesným modelem bych potřeboval pomoci. Cena by .a být mezi 20 a 23 tisíci +-.Taky mi není jasné, jak bych třeba k tomu Samsungu zapojil settop box, protože teď je dálkové ovládání připojeno na IR out konektor, který jsem ale v popisu tv nenašel .Za rady diky
xxsonic71xx
Junior

Odeslat příspěvekod pike01 2. 6. 2021 20:37

Samsung má O2tv aplikaci, takže nebudeš potřebovat box. Na Sony (android) je o2 apka ve vývoji, o2 opakovaně tvrdilo, že letos už fakt bude. Samsung je aktuálně jistota.
pike01
Junior

Odeslat příspěvekod indeshit 2. 6. 2021 21:56

https://www.youtube.com/watch?v=_ZZDTZC-0KA - o2 TV dáš s přehledem i na Android TV.

Jinak, outůčáci a androiďáci, zapište si do notýsků datum 1.7.2021 (kdyby náhodou se nic ohledně této tématiky nestalo, tak mě, prosím, neukamenujte :) )
indeshit
Pokročilý

Odeslat příspěvekod xxsonic71xx 3. 6. 2021 00:21

Díval jsem se na video , jak funguje O2tv na Samsungu a klasika přes set-top box mi přijde daleko přehlednější, tedy hlavně programová - časová osa. Raději bych teda klasiku s STB. Jde to vůbec?

Co má přijít 1.7?
xxsonic71xx
Junior

Odeslat příspěvekod pike01 3. 6. 2021 08:04

Že by konečně ta dlouho slibovaná nová oficiální apka O2 i pro android a webos, která by měla umět mnohem víc věcí než stávající verze?
pike01
Junior

Odeslat příspěvekod xxsonic71xx 3. 6. 2021 15:57

A jak vlastně funguje ta app o2 u Samsungu? To se musí při každém hledání v programu znovu do apky nebo je nějaké tlačítko (EPG) přímo na ovládači?
xxsonic71xx
Junior

Odeslat příspěvekod Pandero 4. 6. 2021 11:41

Funguje to s ovladacem. Zapnes appku a pak je to stejne, jako kdyby jsi pouzival jakekoliv jine TV vysilani.
Pandero
Mírně pokročilý