TV 55" 4K filmy z HDD, flash, net, YT do 21 tisíc

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod polda 29. 12. 2021 18:46

65 určitě
polda
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Renoi 29. 12. 2021 21:13

Podívej se na tu Sonku vedle do vlákna, nečekané problémy......
Renoi
Junior

Odeslat příspěvekod PetrPribramsky 30. 12. 2021 07:18

Díky za navedení, to vedlejší vlákno vnímám, ale tam ten problém je u DVB-C tuneru a ten já v horizontu let nemám v plánu využívat. Chybu Netflix prý opravili, ten bych naopak využíval rád.

Ohledně 65" by to asi podle tabulky bylo vhodnější, ale jsem omezený a) rozměry a za b) jak jsem psal i tím, že bych chtěl mít jako univerzální řešení v případě stěhování se a tam by třeba pak 65" byla moc velká - ono teď mi na tu vzdálenost přijde ta současná 40" menší, ale nemám pocit, že nějak zásadně omezující, skok na případnou 55" bude i tak pro mě velký skok k lepšímu.

Zabřednul jsem do různých recenzí a obrazová kvalita je všude chválená, chtěl bych asi vyzkoušet tu Google TV, v tom vidim i do budoucna velký prostor, pokud vysloveně nikdo nedoporučí něco jiného v téhle cenové relaci (aktuálně těch lehce přes 21000), pak jsem zatím rozhodnutý pro tuto.

Díky za případný rady P.
PetrPribramsky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MIRAFF 30. 12. 2021 11:31

Od června mám taky SONY 65 XR 93J a obrazově paráda. Koukám na vzdálenost od 2 - 3 m, zprvu jsem byl překvapen velikostí , ale dnes bych už pokukoval i po větší. / Váhal jsem mezi OLED a LED a nelituji této volby. Problemy SW postupně firma řeší - požívám internetovou TV - sledování TV = bez problemů. Pozemní signál taky OK Kodi mi po poslední aktualizaci fw přestal fungovat / znova jsem musel nainstalovat , zase funguje. Doporučuji koupi /nebudeš litovat.
MIRAFF
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PetrPribramsky 1. 1. 2022 15:58

Díky za rady a spíš teda utvrzení v tom, že ta Sony není krok vedle. Nakonec jsem s ohledem na nábytek a uviverzálnost a zkušeností lidí okolo ohledně "příjemného sledování" vzal tu 55". Datart VIP cenu zvednul, tak jsem využil nabídku na Mallu (s kódem EC10CZMB1501 10% na televize) - cena 20740 Kč. Věřim, že bude panovat spokojenost.
PetrPribramsky
Kolemjdoucí

Předchozí stránka