Zdravím všechny,
po několikahodinovém zkoumání včetně procházení kontaktů kabelu, měnění kabelu, xkrát přelaďování kanálů, update na nejnovější firmware....tak Sony má prostě problém s CI kartami UPC. Koupil jsem si novou televizi OLED, předtím jsem měl téměř 3roky Samsung QLED 65" a vše v pohodě. Avšak najednou SONY problém. Jakmile vyndám CI modul ze Sony, tak je obraz plynulý bez kostičkování a anomálií obrazu, jakmile modul CI na stejném DVB-T2 kanálu vložím, tak obraz začne kostičkovat. Nejde o sílu signálu, jde o modul CI a nějakou kompatabilitu Sony televize. Někdo tu psal i o Skylinku, že to dělá taky, tj. vše se točí okolo CI a není to jenom UPC problém. Kostičkování a šum nastává dokonce v případě, že je vložen jen CI modul bez UPC karty. tj. evidentně problém televize Sony nebo nějaký starý modul CI.
Zítra zkusím volat do UPC, zda mají nějaký nový CI modul či kartu, ta moje je už hodně let stará a pak budu volat na SONY, co s tím udělají, jelikož tak drahá televize a takovýto problém, to by mě v životě nenapadlo. Začínám na Sony mít pifku, už SONY Vaio také potentili, hold SONY bude lépe fungovat v Japonsku než-li v EU.
Dám vědět jak jsem dopadl.