ppepko píše: Skus vypnut vsetky vylepsenia obrazu, motionflow, film mode, vsetko co sa da daj na off.
Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
ppepko píše: Skus vypnut vsetky vylepsenia obrazu, motionflow, film mode, vsetko co sa da daj na off.
TonekBrno píše:Musím se sem do tématu asi po roce vrátit, protože jak byl klid, tak s artefakty je to poslední měsíc opět výživné. Mám Sony XR-65X93J, kartu od UPC vraženou zezadu, vyzkoušel jsem všechny druhy restartů, verzi aktualizace mám nejnovější a děs. Když tady vidím, že i po výměně desky je to bez výsledku, tak to asi ani nemá smysl reklamovat.A to nemluvím, když si seřadím (na PC nebo v telce) programy, tak co název, to jiná stanice.
![]()
Nemá někdo nějakou novou zkušenost nebo informaci?
tombas píše:Vytáhni kartu, CA modul, očisti kontakty izopropylalkoholem, prostrikni kontoxem nebo wd40, udělej totéž na kartě, dobře osuš a vrať zpátky.
Asi to moc nepomůže, ale budeš mít dobrý pocit, že jsi zkusil opravdu všechno.
MgX píše:tombas píše:Vytáhni kartu, CA modul, očisti kontakty izopropylalkoholem, prostrikni kontoxem nebo wd40, udělej totéž na kartě, dobře osuš a vrať zpátky.
Asi to moc nepomůže, ale budeš mít dobrý pocit, že jsi zkusil opravdu všechno.
WD40? Isopropanol OK, ale WDéčko bych tam rozhodně nedával. Nebo nechápu Tvoji radu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků