Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Petr_PHA píše:Zdravím. Mám asi rok po výměně desky u XR-55X93J, protože mi aktualizace neodstranila pixelaci. Asi dva měsíce zpátky mi začaly občasné výpadky zvuku a po poslední aktualizaci mi začala občasná pixelace. Mám modul a kartu Vodafone. Pozoruje taky někdo pixelaci po posledním updatu? Jo a taky mi jednoho dne po poslední aktualizaci zmizely naladěné kanály. Prostě se vrátily všechny neduhy jako na začátku. Díky
hombergCZ píše:Tak to tu po roce ozivim. Cca pred rokem a pul jsem po vymene zakladni desky z duvodu pixelace. Po vymene bylo vsechno ok, vcetne vypadavani zvuku. dlouho jsem se branil dalsim aktualizacim, ale nakonec uz jsem nainstaloval od te doby asi 2 aktualizace. Vysledkem je obcasna, mirna pixelace a sem tam vypadne i zvuk. Jedu na CA modul Vodafone. Proste je tahle TV technicky nedokonala, to se Sony moc nepovedlo...
Tento problem maji všechny modely Sony tv vyrobene v roce 2021 kde i po výměně zakladove desky se to znova objevi.Ja vlastil model KD-55X85j kde take po totálně rozhozenem obraze s ca modulem byla vyměněna deska zakladova a do pul roku po aktualizacich znova pixelace začala tak sem tv prodal a přešel na o rok novějši model viz vyše a tady s ca modulem sem se s pixelaci po necelych 2 letech nesetkal.hombergCZ píše:Tak to tu po roce ozivim. Cca pred rokem a pul jsem po vymene zakladni desky z duvodu pixelace. Po vymene bylo vsechno ok, vcetne vypadavani zvuku. dlouho jsem se branil dalsim aktualizacim, ale nakonec uz jsem nainstaloval od te doby asi 2 aktualizace. Vysledkem je obcasna, mirna pixelace a sem tam vypadne i zvuk. Jedu na CA modul Vodafone. Proste je tahle TV technicky nedokonala, to se Sony moc nepovedlo...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků