Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Zebas píše:Martas38: urcite mi to pomohlo. Mi prislo, ze dnes je 65 uz standard na podobne vzdalenosti, tak me prekvapilo, kdyz tu kolega psal, ze postaci 55 s lepsim obrazema oled doporucujes proc? Poznam rozdil i u toho skylinku nebo jen u filmu ve 4k?
martas38 píše:Myslím, že spousta filmů se dá sehnat v opravdu dobré kvalitě. Marně vzpomínám, kdy jsem něco pouštěl z disku v dobách streamovacích služeb. A pokud ano, tak to určitě nebylo horší, než 720p
Obsah je věc druhá s tématem ovšem naprosto nesouvisející.
Zebas píše:Tak jsem byl v Hradci v electroworldu. Philipsy tam mají vystavené, ale nemají je připojené ani na net, ani na DVBT. Takže se dalo koukat akorát na ty propagační videa, protože svoji flešku jsem žádnou neměl. Pak jsem ještě zkusil Datart, kde pouštěli tu jejich reklamu. Při porovnání led a oled je jasně patrné, jak je led přesvícené. Třeba by to šlo nějak poladit v nastavení, ale prostě jsem si toho všiml na první pohled. Co do kvality obrazu jsem opět žádný dramatický rozdíl neviděl, ale manželce se víc líbí oled. Takže to aktuálně vypadá na oled 65, jdu zkoumat rozdíly mezi řadami, jak mi kolega poslal na předchozí stránce. Mimochodem, nějaké akce se dají ještě teď před Vánoci čekat nebo už je pozdě?
Zebas píše:Taky se divím, že ten rozdíl nevidím. Respektive mi ten rozdíl nepřijde tak markantní, abych mohl psát, že jedině oled.tak to asi vidím na 65OLED706. Příplatek za 806 je velký a asi nemá smysl. Zvuk neřeším, máme soundbar. Případně ještě něco ušetřit a jít do 705, ale ta má starší android a nemá HDMI 2.1, což by se mohlo do budoucna hodit.
martas38 píše:Co je doma to se počítá se nevylučuje s tím, co jsem napsal
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků