Sestra ma STB od telekomu a Magio ako benefit. Mam jej prihlasovacie udaje a raz za cas MagioGo pouzivam, v podstate len na sportove kanaly.
Okrem telefonov a tabletov islo donedavna aj na MiBox 4 - este cez prazdniny. Zmenit to museli len pred nedavnom, teraz nejde ani na MiBox 4 ani na mojom novom Chromecast s GoogleTV.
Ale cez web ide bez problemov. Takze JurajEsko ma pravdu len ciastocne.
Ja si myslim, ze ani v Telekome este nevedia, ze tato zmena nastala. Preto nastal ten chaos.
Osobne by som Magio Go nechcel. Slaba skladba programov, z IPTV co som skusal jednoznacne najhorsie uzivatelske prostredie, ci uz na webe alebo cez app. Tiez aplikacia nepodporuje Chromecast ani Apple TV a Telekom nuti ludi kupovat zbytocny, predrazeny, jednoucelovy Box.
Telekom mohol mat s Magio Go monopol v TV cez internet, keby od zaciatku lepsie nastavili obchodny model, ale svojimi rozhodnutiami a zalostnou HW podporou a dlhu dobu tragickou kvalitou obrazu v podstate Magio Go zabili. Lepsia bude asi kazda ina volba

Nevidim dovod kupovat Magio Go ako samostatny produkt a pouzivat ho, pokial ho nemam zadarmo k MagioTV.
Ja sa viem vyjadrit k Horizon Go a Skylink Live TV, ktore tiez pouzivam.
Horizon Go od UPC je podla mna najlepsi, co sa tyka skladby programov a hlavne uzivatelskeho prostredia, ktore je prehladne a k pozadovanemu live vysielaniu alebo programu v archive sa viem dostat velmi rychlo. Nevyhoda je, ze raz za cas nejaky program z archivu nejde prehrat. Ja pozeram TV uz len z archivu (cez app na Android Boxe, STB som nezapol uz vyse roka) a stavalo sa mi to cca 1x za tyzden. V poslednom case sa mi zda ze je stabilita archivu lepsia a uz 1-2 mesiace sa mi nestalo, ze by nieco prehrat nešlo.
Je zaujimave, ze Android aplikacia je ovela lepsia a rychlejsia, ako prostredie na Kaon STB

Smozrejme za cenu o malo horsieho obrazu (IPTV vs optika).
Ked mi nejde na Horizon Go nieco pehrat, tak pouzivam Skylink Live TV. Ten ma voci Horizon Go nevyhodu v neprehladnejsom prostredi v aplikacii a kym sa preklikam ku kanalu ci programu, ktory chcem pustit, tak to chvilu trva. Ale nie je to az take zle, ako v Magio Go. Kvalita obrazu aj skladba programov je podobne dobra ako u Horizon Go.
Antik alebo Sledovanie TV som skusal davnejsie, pokial si pamatam, s prostredim som nemal nejaky vacsi problem, boli aplikacie pre Android TV boxy a fungovali s Chromecastom. Problem som mal s programovou skladbou, kde mi chybali niektore sportove a dokumentarne kanály.
Vacsina z poskytovatelov ponuka zadarmo nejaky cas na skusku, tak by som odporucal postupne ich vyskusat a vybrat si tu TV, ktora splni predstavy o cene, skladbe stanic a funkciach a bude bez problemov fungovat na zariadeni, na ktorom ju potrebujete prevadzkovat...