Zbavení se Skylinku na TV Panasonic

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod xls 31. 10. 2021 10:52

Nevíte prosím, jak se zbavit Skylinku na loňské OLED Panasonic? Jejich aplikaci se mi podařilo odinstalovat, ale stejně mi při automatickém ladění DVB-S nabízí pouze automatické vyhledávání programů Skylinku. Chtěl bych, aby se skenovalo a ukládalo na dané satelitní pozici všechno, takhle by to možná šlo jen ručně po jednotlivých transpondérech. Místo toho, aby byla tahle aplikace plus, tak je to opruz.
xls
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 31. 10. 2021 11:17

Tak zcela jistě kompletní obnovou do přepravního nastavení by ses měl dostat na kompletní ladění. Ty u ladění satelitního tuneru nemáš volit Skylink, ale Všechny.

Zkus si přečíst toto...
https://avmania.zive.cz/panasonic-tx-65 ... est#part=3
Třeba Tě to trochu posune. Jednak tam je něco trochu o ladění a druhák toto..

alexandr bray na avmania.cz píše:Navazuje další nestandardní záležitost – instalace aplikace operátora. Nám se nabízí automatická instalace aplikace skylink.cz pro IPTV (OTT). Doporučuji tento krok zvážit. V případě nevyužití aplikace (tj. nedokončíte-li celý postup registrací), bude vyskakovat na panelu. Alespoň nám se toto dělo. Kdo si přeci jen aktivaci rozmyslí a apku nechce, jednoduše ji odinstaluje a má klid.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod xls 31. 10. 2021 23:18

Díky. Zkusím to teda zase uvést do továrního nastavení a ten Skylink zablokovat. Celé to menu a ovládání je strašně zmatené, logika nulová.
xls
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 1. 11. 2021 05:37

Panasonic má jednu z nejpřehlednějších nabídek. Tobě dle článku stačí odinstalovat, pokud ho nechceš, Skylink Live TV a znovu naladit stanice, ovšem nesmíš vybrat nabídku Skylink s Fast Scan, byť je dobrá, protože nemusíš následně přelaďovat stanice ručně.
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod xls 2. 11. 2021 16:22

Už jsem vysvětloval, že jsem appku odinstaloval, ale stejně mám u automatického ladění satelitu světle šedé volby se Skylinkem a nejde to změnit. Druhou možností je ruční ladění, kde to jde ale jen pro konkrétní transpondér. Já potřebuji, aby mi to automaticky proskenovalo celou družici, a to asi bez návratu do továrního nastavení nepůjde.
xls
Junior