od mikkke 9. 12. 2021 13:53
Ano, v tomhle směru je Sony a její Android lepší, včetně o chlup lepšího obrazu i zvuku, ovšem poznám to jen při přímém srovnání zřejmě, jak často si rodiče budou pouštět nebo já u nich něco, co nevezme defaultní apka TV, zvuk - o to trošku řešim, zvuk je přece jen podstatná část celkovýho vjemu a u těch placek dneska, pokud se nebavíme o kategorii 50k + to stejně je třeba řešit soundbarem nebo něčím podobným. Z tohohle pohledu by byl fajn teď Philips, kde je extra repro v akci s cashbackem, ale to už jsem na ceně Sony a radši bych už vzal Sony. Zásadní je ale to, že cenu toho LG C11/12 a JZ980 by ať Sony nebo Philips přeskočilo skoro o třetinu celý TV a to mi přijde fakt moc. LG i Pana se dá sehnat v různých akcích a slevách apod., včetně VIP Datart. Leda čekat po Vánocích, jestli cena trochu padne, ale toť otázka..
-- 9. 12. 2021 12:57 --
To Strom: Ano,v tom máš recht, prohlídka v prodejně je buď divadlo nebo musí člověk kápnout na hooodně ochotný personál a to ještě za předpokladu, že tu telku tam vůbec maji. Ad záruka, koukal jsem na to, u Lg bych to zvažoval, Panasonic si myslim, že je poměrně držák snad. Ale co dneska je. Operační systém, v tom asi vede Droid, pak Panasonic a nakonec LG, kde jsem zaznamenal problém přereklamování, i když řada z toho půjde odinstalovat nebo vypnout.
Mikkke
Nokia 3210, Nokia 6310i, SE D750i, Nokia N82, SGS, SGS 3, SGS 6 64gb pearl white, SGS 9+ 256gb sunrise gold, SGS 10+ white