Ahoj Hakec, Tombas. Málem jsem zapomněl napsat, jak to dopadlo. Nakonec jsme za 14 tis vzali 55C1. Přijeli jsme tam, udělali zkoušku. Pán co prodával, tak neměl problém s testem atd. Předání naprosto pohodové
Sranda byla u převozu, protože jsme netušili, jak je TV tenká
Co se týče obrazu, tak ten je opravdu špicovaní. Mám pochopitelně trochu obavu z vypálení, ale co jsem se pídil po netu, tak C1 už by měla být trochu 'blbuvzdorná'. Uvidíme, tak snad to bude ok. U nás TV nefičí zas tak často, tak věřím, že na ty 3 hoďky denně se nevypálí
Ještě taková drobná zajímavost. Naši mají TCL C835, takže miniled, se kterou můžu srovnávat. Obecně TCL má trochu pomalejší OS (vlivem android), ale to je holt daň za otevřenost systému. Co se týče obrazu, tak zde záleží... S nekvalitním obsahem si C1 poradí lépe než TCL (minimálně, co se týče černé). Ne, že by obraz na TCL byl nekvalitní, je i tak výborný, ale černou neudělá tak dobře. Co se týče kvalitnější signálu (Netflix atd.), tak zde mě překvapilo, že TCL si vede relativně srovnatelně. Pominu li blooming (který pro mě jako pro laika není žádná hrůza), tak si troufám tvrdit, že miniled mohou být o hledem na cenu jasná volba.
PS. ne, že bych agitoval, ale jen jsem se tak zamyslel a nějak rozepsal. Třeba to do budoucna někomu pomůže. My jsem s OLED C1 naprosto spokojení, je to parádní podívaná i s ohledem na vymoženosti k PS5. Každopádně moc děkuji za pomoc při výběru