Po vytvoření a přihlášení k účtu ve WebOS a instalaci HBO Max (bez přihlášení to asi nejde) je televize nepoužitelně zpomalená celá. Po odinstalaci a odhlášení zase jede normálně, tedy v rámci použitelné rychlosti odezvy rozhraní.
Je to normální a tudíž šmejd, nebo to není normální či nějaký tip na to, co a jak s tím?
Nevím jestli je to normální, ale HBO MAX má problémy na více platformách. Už to asi ani neodladi, jelikož služba bude přecházet na novou aplikaci, v USA letos a u nás příští rok. Takže už na to asi kašlou. Totéž nejspíš platí i o výrobcích a jejich případné podpoře aplikace.
Já si myslím, že v tomhle případě to ale není o výkonu, jako spíš o odladění aplikace. Navíc pro Evropu se pouze předělalo zasekané HBO NOW, na které si stěžovali už i Američané.
Se slevou za cca 20 tisíc, to je slušný. Ano, vím, že 48čka má nižší jas. Ale někdo potřebuje holt menší rozměr. Jinak už tam mají zalistovanou i řadu C3.
Ahoj, můžete mi někdo, kdo má 65" C2 změřit kolik cm od spodní hrany TV je spodní šroub pro VESA držák? Myslím od hrany TV, nikoliv od podstavce. Předem moc děkuji.
Ahoj všichni, chtěl bych prosím poradit, neb jsem nikde nenašel, nějaké porovnání nebo test televizoru LG OLED65CS. Oproti tomu konkurent ze stejné stáje a to LG OLED65C22. cenově se nyní pohybují podobně. CS bude novější model. Ale kterou raději vzít? Děkuji
CS je model 2022 (ale v Evropě se dosud neprodával), stejně jako C2. Má starší typ panelu, stejný jako je v modelu B2, naproti tomu C2 má novější EVO panel s vyšším jasem. Elektronika, procesor, OS... to je u CS stejné jako u C2. Skříň je u CS z modelu C1. Pokud je to za stejnou cenu, tak C2 je jednoznačná volba. CS dává smysl pouze v případě citelně nižší ceny.