HBO max a Roku streaming stick 4k

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod SSakul 8. 3. 2022 20:14

Ahoj, sháním možnost, jak dostat do TV Panasonicu HBO Max. Co jsem zatím koukal, mohlo by vyhovovat Roku. Nemá někdo možnost vyzkoušet u Roku, jestli tam jde nainstalovat HBO Max appka ? Co jsem vyčetl, tak starší HBO go na Evropském Roku prý nebylo a pokukuju právě po Roku Streaming Stick 4k.

Jinak jsem ještě koukal na Apple TV a Shield a protože zatím neplánuju ekosystém Applu a mám mobil s androidem, tak se spíš přikláním k shieldu. Ten měl ale s HBO appkou minimálně nějaký měsíc zpátky problémy a byly tam nějaké bugy. Každopádně, pokud se to nějak výrazně oplatí např kvůli upscalingu, tak nemám problém s cenou, jen mi pouze na Hbo přijdou zbytečně velké a líbí se mi právě velikost Roku..

Popř vás napadá ještě nějaká jiná možnost streameru, ideálně nějaký stick, jak dostat bez problémů do Panasonicu HBO s podporou 4k HDR a Dolby Vision ? Chromecast nechci.

Koukal jsem i na Amazon Fire stick 4k Max, Ten je sice na Amazonu vyprodaný, ale dá se sehnat z Ebay, tak možná tohle ?

Předem dík za tipy a rady
SSakul
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cujou2 9. 3. 2022 14:23

Mohu se zeptat proč ne chromecast??
Já jej požívám na HBO MAX a jede to. Zvuk 5.1 taky....
cujou2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod SSakul 9. 3. 2022 17:02

Chromecast nechci kvůli toho, že by měl být nejslabší a nejpomalejší v otvírání a načítání aplikací. Roku Streaming stick 4k by mělo být v otvírání appek rychlejší, Amazon fire 4k max také. A Shield s apple TV samozřejmě ještě mnohem více.
SSakul
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cujou2 11. 3. 2022 11:51

Nevím jak ostatní, ale v chromecast si přece vybíraš tituly v mobilu a pak dáš akorát "cast". takže je to pro mne určitě rychlejší, než někde něco "matlat" ovladačem.... Mám multimedialní centrum DUNE - špička ve své době, a než tam něco spustím ovladačem z youtube apod. tak to mám 3x rychleji na mobilu...
Ale jak je libo
cujou2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 4daPeace 11. 3. 2022 12:42

Používám Chromecast with Google TV a určitě není v žádném ohledu (systém, otevírání aplikací) pomalý.
4daPeace
Junior

Odeslat příspěvekod pike01 11. 3. 2022 13:41

cujou2 píše:Nevím jak ostatní, ale v chromecast si přece vybíraš tituly v mobilu a pak dáš akorát "cast". takže je to pro mne určitě rychlejší, než někde něco "matlat" ovladačem....

Tak fungovaly původní chromecasty, ty nové už jsou obdobné jako roku nebo amazon fire a mají normálně Google TV a dálkové ovládání, ale klasický casting taky zvládnou.
pike01
Junior

Odeslat příspěvekod SSakul 14. 3. 2022 07:44

Takže Roku v EU krom Německa a Francie nemá podporu a HBO Max do toho člověk nedostane. Nemá někdo možnost vyzkoušet, jestli jde u nás nainstalovat HBO appka na Amazon Fire 4k / Max ?
SSakul
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod alice1805 14. 3. 2022 09:08

Na Fire 4K Max sa dá cez sideload nainštalovať HBO Max.
alice1805
Junior

Odeslat příspěvekod SSakul 14. 3. 2022 14:18

Děkuju moc za odpověď.
SSakul
Mírně pokročilý