Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
ppepko píše:Ten 100Hz panel nema zmysel. Teda ma, v pripade, ze dovolis elektronike, aby to dopocitavalo snimky z 24fps, 25fps, alebo 30fps. Okrem par videi na youtube, iny rozumny zdroj 60fps a viac neexistuje. Mozno este tak herne konzoly. A 90% ludi si to dopocitavanie aj tak vypne, lebo obraz je neprirodzeny, umely, ako sa hovori, mydlova opera. Len par jedincov to naozaj necha na automatiku. Bohuzial vacsina ludi si za 100Hz zaplati, ale nakoniec to aj tak nepouzije. Ale aspon mozu hovorit, ze maju 100Hz panel
radolaco píše:Za mna uplny suhlas s ppepko. Nikdy mi viac ako 50 Hz nesedelo a vzdy som tam videl tu neznesitelnu "soap operu".
to by bylo zajimave mit fakt 50hz panel a 60fps, jestli by se teda kazdej desatej snimek vyhodil nebo jak by to resili. Nejakej zvracenej pulldown 2:3 nebo co se to dela s 24fps na 60hz?messy píše:radolaco píše:Za mna uplny suhlas s ppepko. Nikdy mi viac ako 50 Hz nesedelo a vzdy som tam videl tu neznesitelnu "soap operu".
Pre mna je zase neznesitelny trhany obraz filmoveho originalu. Ved v realnom zivote tiez nevidis pohyb trhany v 24 fps, ale plynuly.
Uz by mohli filmove studia prejst na 60 fps a bude klud.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků