Hisense má vlastní systém, který nemusí vyhovovat každému a nabídka aplikací je omezená, na druhou stranu Android je v některých ohledech těžkopádný, pomalý a méně intuitivní. Na TCL je černá opravdu hezky černá, záleží samozřejmě na nastavení jasu a podsvícení. Viděl jsem taky nějaké srovnávací video Hisense a TCL a tam měl Hisense trochu problémy s podáním některých barev ve vybraných scénách. Za běžného provozu a bez přímého porovnání asi nic, čeho by si člověk všiml. Nicméně tehdy jsem se rozhodl pro TCL a prozatím maximální spokojenost (mají ji rodiče).
Není NANO jako nano od LG, tam je to jen marketingové označení a model od modelu se značně liší co do použitého panelu, typu podsvícení apod. Je potřeba si to dobře ohlídat, co tam je použito. Např. modely s EDGE podsvícením jsou doslova tragické (v porovnání s direct LED, neřku-li mini či micro LED) OLED je už trochu jiná písnička.
Hlídá se to těžko, značení se liší i v jednotlivých zemích nebo dokonce někteří velcí prodejci mají jakože vlastní modely - přeznačené jen pro svou prodejní síť. Ale třeba nemá lokální řízení jasu, což dost pomáhá lepšímu kontrastu.
Xiaomi neviem, moc neverim tej telke Hisense sa mi aj lubia az na ten ich OS, ze vraj tam nieje ani Hbo Ja osobne mozno v teoretickej hladine zozeniem za cca 750€ TCL 55C825 tak rozmyslam ci neist uz do toho
Moc informací k tomu Xiaomi zatím není a nejsem si jistý, že proti výše zmiňovaným přináší nějakou výraznou hodnotu navíc. Zůstal bych u odzkoušených modelů a koukal se na délku poskytované záruky. Funkce, OS, ovládání apod. bych volil dne vlastních potřeb a preferencí.
Tak na to Xiaomi už je recenze na https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q ... rSkBFW37hR a nevypadá to špatně, jen ta cena je na 55" dost vysoká a asi jediný větší rozdíl oproti TCL je vyšší svítivost až 1000 nitu. Jinak nemá ani jeden port HDMI 2.1.
Zdravim, neviete ake rozmery maju sroby na tych TCL telkach na namontovanie na stenu. Z toho co mame namontovany nam myslim zostali len tie sroby co pasovali na samsung telku a neviem ci su rovnake ci ine ako tie na tcl