Jaký máte nastavený obrazový režim? To vypadá na nějaký dynamický nebo AI, zkuste dát kino (cinema), případně filmmaker, tam by mělo být skoro vše automaticky vypnuté.
Jinak asi ta reklamace, případně dotaz na podporu TCL.
Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
tombas píše:Jaký máte nastavený obrazový režim? To vypadá na nějaký dynamický nebo AI, zkuste dát kino (cinema), případně filmmaker, tam by mělo být skoro vše automaticky vypnuté.
Yuri92 píše:Ahoj, dnes nám dorazila nová TCL C845. Televize se připojila k satelitnímu přijímání skylink. Teď nastal problém kanály to našlo všechny, ale když chci přenout kanál např. z čt1 na čt2 tak vypadne signál. Ale když pohnu s kabelem tak program zase naskočí ale při dalším přepnutí signal zase vypadne. Nemá s tím někdo zkušenost prosím?
Jen dodatek, stará televize s tímto kabeleme fungovala bez problému.
Tupoma píše:tombas píše:Jaký máte nastavený obrazový režim? To vypadá na nějaký dynamický nebo AI, zkuste dát kino (cinema), případně filmmaker, tam by mělo být skoro vše automaticky vypnuté.
Mám režim štandard, kde ECO a všetky tie blbosti v jase mám vypnuté. Vtip je v tom, že ja mám doma na 75c845 rovnaké nastavenie a jas drží na nastavenej hodnote. Na otcovej 55c735 rovnaké nastavenie a jas behá ako šialený.
Tupoma píše:tombas píše:Jaký máte nastavený obrazový režim? To vypadá na nějaký dynamický nebo AI, zkuste dát kino (cinema), případně filmmaker, tam by mělo být skoro vše automaticky vypnuté.
Mám režim štandard, kde ECO a všetky tie blbosti v jase mám vypnuté. Vtip je v tom, že ja mám doma na 75c845 rovnaké nastavenie a jas drží na nastavenej hodnote. Na otcovej 55c735 rovnaké nastavenie a jas behá ako šialený.
MgX píše:Podívej se, zda má otec aktuální operační systém televizoru a veškeré aplikace, zvláště pak systémové, někde nevisí s aktualizací. To najdeš při vstupu do Google Play a tam je varianta s aktualizací aplikací. Pokud není software TV aktuální, je třeba aktualizaci zavolat.
Prošel bych všechna nastavení obrazu a televizoru, a skutečně vypnul veškerá udělátka. Určitě je nutné zrušit jakýkoliv A.I. režim, tj. umělou inteligenci s automatikou. Také je nutné si uvědomit, že nastavení pro tuner, následně nemusí být použito pro některý ze vstupů. Je třeba v nastavení vždy určit, zda se hodnoty budou vztahovat k právě aktuálnímu tuneru/vstupu, anebo ke všem. Při potížích, je zpočátku lepší volit pro veškeré alternativy jedno nastavení (respektive jedno pro HDR a jedno pro SDR).
A zrušte všechno, co se týká režimu OBCHOD. Cokoliv najdete, vypněte.
Vyber režim Kino/Film a ručně dejte jas na desítku. Zůstane tam i po nějaké chvíli?
Yuri92 píše:Šroubovací konektor se chytne závitu bez problému, jde i lehce dotáhnout. Kouknul jsem na tu kvalitu a sílu signálu - 100% to ukazuje u intenzity a 98% u kvality signálu. Jakmile ale přepnu kanál okamžitě to spadne na 0 oboje a tv kanál nefunguje. Pak zase musím koncovku vytahnout znovu nasunout a funguje to. Už jsem z toho celkem zoufalej.
Tupoma píše:Tupoma píše:tombas píše:Jaký máte nastavený obrazový režim? To vypadá na nějaký dynamický nebo AI, zkuste dát kino (cinema), případně filmmaker, tam by mělo být skoro vše automaticky vypnuté.
Mám režim štandard, kde ECO a všetky tie blbosti v jase mám vypnuté. Vtip je v tom, že ja mám doma na 75c845 rovnaké nastavenie a jas drží na nastavenej hodnote. Na otcovej 55c735 rovnaké nastavenie a jas behá ako šialený.MgX píše:Podívej se, zda má otec aktuální operační systém televizoru a veškeré aplikace, zvláště pak systémové, někde nevisí s aktualizací. To najdeš při vstupu do Google Play a tam je varianta s aktualizací aplikací. Pokud není software TV aktuální, je třeba aktualizaci zavolat.
Prošel bych všechna nastavení obrazu a televizoru, a skutečně vypnul veškerá udělátka. Určitě je nutné zrušit jakýkoliv A.I. režim, tj. umělou inteligenci s automatikou. Také je nutné si uvědomit, že nastavení pro tuner, následně nemusí být použito pro některý ze vstupů. Je třeba v nastavení vždy určit, zda se hodnoty budou vztahovat k právě aktuálnímu tuneru/vstupu, anebo ke všem. Při potížích, je zpočátku lepší volit pro veškeré alternativy jedno nastavení (respektive jedno pro HDR a jedno pro SDR).
A zrušte všechno, co se týká režimu OBCHOD. Cokoliv najdete, vypněte.
Vyber režim Kino/Film a ručně dejte jas na desítku. Zůstane tam i po nějaké chvíli?
Aktualizaciu som hneď skúšal a žiadnu mi neponúklo. Je tam teraz nejaká z decembra minulého roka, neviem to teraz presne zistiť keďže nebývam s otcom. Pomohlo ak by som vedel aká je teraz aktuálna na 55c735, ak by vedel niekto tak nech mi napíše. Ale dal som ručne vyhľadať a nič nenašlo. Všetko som ručne povypinal, skúšal som všetky režimy a po čase to začne ten jas kolísať. Teraz mi aj otec volal, že má jas na nule.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků