TCL 2022 [Obecná diskuze]

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Artass91 15. 8. 2023 08:05

Aha, ja teda nikde nenasel apk soubor na netu. Musim jeste znovu pohledat.
Artass91
Junior

Odeslat příspěvekod jito 15. 8. 2023 08:20

https://repo.kodinerds.net/index.php?ac ... ion=nexus/
by Category- armeabi v7a- horní řada uprostřed
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod Artass91 15. 8. 2023 09:21

Super moc diky.
Artass91
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 15. 8. 2023 20:10

jito píše:https://repo.kodinerds.net/index.php?action=list&scope=all&version=nexus/
by Category- armeabi v7a- horní řada uprostřed

Vpravo nahoře je ale novější verze, ne?
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod jito 16. 8. 2023 15:03

Tam je verze Omega. Ale na tuto verzi Kodi ještě není "ofiko" optimalizované SCC.
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod Artass91 23. 8. 2023 09:57

Na patek mam objednany servis. Pry to maji vysledovane, ze meni rovnou desky s nahranym firmwarem, ze TCL proste spatne komunikuji s Google TV. Ted se Tv nejak zahadne prestala vypinat, ale naopak mi blbne jas a zvuk. Pri zapnuti konzole kde je HDR mi HDR sice zapne, ale Jas uplne presviti, i kdyz mam nastaven 100, tak sviti mnohonasobne vic, az kdyz najedu na nastaveni a Jas, ten jen snizim treba na 90 tak obraz se spravi, na 100ce uz sviti tak nejak normalne ale prijde mi zase ze to je malo.

Zvuk jel v poho Dolby Atmos, nastaveno v nastaveni aby byl trvale zapnuty (prijde mi vzdy podani zvuku lepsi, i kdyz ten dany porad a film nema Dolby Atmos) ale najednou se vsude na prednastavenych vypina a musim zapinat vzdy u vseho znovu. Proste opet nedrzi urcita nastaveni.

Uz me to popravde stve, je to strasne otravne porad dokola to predelavat a pochvilkach zjistivat zda to drzi nebo ne. Prestane to? Pockam na tu vypenu desky, podruhe. A uvidim zda to neco zmeni a bude po vetsine problemu. Blbosti mi nevadi, ale toto vse vyuzivame porad a strasne to omezuje a otravuje.
Artass91
Junior

Odeslat příspěvekod MacRieder007 23. 8. 2023 14:38

Ano mění novou desku,u mne to trvalo něco kolem 1/2 hodiny.Nový firmware nahrával přímo z internetu.Teď to zatím šlape velmi dobře.Neshledal jsem žádné problémy.Nedala se vypnout,jedině vytažením ze zásuvky.
MacRieder007
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 23. 8. 2023 21:18

Artass91 chápu. Bohužel, a myslím, že jsem Ti to psal, mám problémy i s OLED Sony. Problémy jsou obdobné jako u TCL.

Nicméně... aktuální verze Google TV se po nějakých dalších aktualizacích v prostředí zřejmě uklidnila a TV šlape. K anomálii dochází pouze po aktivním využití Kodi. Pak dojde k záseku. Jakmile jedu jen jakékoliv další aplikace, živé vysílání atp. není aktuálně problém.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Artass91 24. 8. 2023 09:02

MacRieder007 píše:Ano mění novou desku,u mne to trvalo něco kolem 1/2 hodiny.Nový firmware nahrával přímo z internetu.Teď to zatím šlape velmi dobře.Neshledal jsem žádné problémy.Nedala se vypnout,jedině vytažením ze zásuvky.

Jo, tak snad mi to vymeni na miste a nebude si to na mesic odvazet. Kez by byl klid.

Jinak se mi to uklidnilo i po Kodi, ale zase naopak zacal obcasny problem s tim jasem, ze nedrzi hodnoty. Coz jsem mel s puvodni deskou. Tak budu doufat, ze to vymizi. Diky kluci, dam vedet po vymene.
Artass91
Junior

Odeslat příspěvekod TheSubways 28. 8. 2023 23:01

Nezkoušel někdo měřit spotřebu c835 ve standby režimu (ideálně v 65/75 palcové variantě)? Přemýšlím, zda se vyplatí dát televizi do chytré zásuvky a na noc ji vypínat.
TheSubways
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MgX 29. 8. 2023 05:33

Má to, co výrobce uvádí. Spotřeba je nižší než 1 W a běžnou zásuvkou je přesně neměřitelná.
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod TheSubways 29. 8. 2023 10:11

Bezvadný, děkuji.
TheSubways
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MgX 29. 8. 2023 13:30

Samozřejmě, když tam zapneš nějakou vzdálenou správu, resp. specifický režim bez obrazovky (snad se to tak jmenuje), bude spotřeba vyšší. Ale klasicky běžná v normálním nastavení byla to, co píšu.

Může se jen chvilkově zvýšit při kontrole aktualizací, aktualizaci EPG atp.
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod MacRieder007 30. 8. 2023 11:03

Standby nepoužívám,stisknu na DO tlačítko zapínání na 3 - 4 vteřiny a na tabulce co se potom objeví dám vypnout. Doporučil mi to i servisák,prý tak potom při zapnutí dochází k restartu a vyčištění systému,něco podobného jako u PC.Ta chvilka navíc co se to déle načítá se vyplatí.
MacRieder007
Junior

Odeslat příspěvekod tombas 30. 8. 2023 11:56

Tohle mi přijde zbytečné. Dobře, jednou za čas OK, ale PC přece taky nerestartuješ při každém zapnutí.
Stačí vypnou režim rychlého spouštění.
tombas
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka