od Artass91 23. 8. 2023 09:57
Na patek mam objednany servis. Pry to maji vysledovane, ze meni rovnou desky s nahranym firmwarem, ze TCL proste spatne komunikuji s Google TV. Ted se Tv nejak zahadne prestala vypinat, ale naopak mi blbne jas a zvuk. Pri zapnuti konzole kde je HDR mi HDR sice zapne, ale Jas uplne presviti, i kdyz mam nastaven 100, tak sviti mnohonasobne vic, az kdyz najedu na nastaveni a Jas, ten jen snizim treba na 90 tak obraz se spravi, na 100ce uz sviti tak nejak normalne ale prijde mi zase ze to je malo.
Zvuk jel v poho Dolby Atmos, nastaveno v nastaveni aby byl trvale zapnuty (prijde mi vzdy podani zvuku lepsi, i kdyz ten dany porad a film nema Dolby Atmos) ale najednou se vsude na prednastavenych vypina a musim zapinat vzdy u vseho znovu. Proste opet nedrzi urcita nastaveni.
Uz me to popravde stve, je to strasne otravne porad dokola to predelavat a pochvilkach zjistivat zda to drzi nebo ne. Prestane to? Pockam na tu vypenu desky, podruhe. A uvidim zda to neco zmeni a bude po vetsine problemu. Blbosti mi nevadi, ale toto vse vyuzivame porad a strasne to omezuje a otravuje.