Zdravim. Poradte prosim TV, ktera zvlada excelentne dopocitavat pohyb bez chyb, artefaktu a skubani. Jsem extremne citlivy na vady v plynulosti obrazu, 24p obsah bez interpolace a zlepseni pohybu je pro mne nekoukatelny, vnimam jenom jak to skube a trha. Mel jsem Sony XF9005, pohyb OK, pri nastaveni plynulosti na max ale vyrazny efekt soap opera a artefakty. TV hlavne umrela, proto resim novou TV. 2 tydny zpatky jsem koupil TCL C825. Bohuzel vyrazne zaskubavani rychlych akcnich scen + dalsi veci co nefungovali jak maji. Vratil jsem ji a uz skoro tyden mam doma Sony X93J. Bohuzel taky nejsem vubec spokojen s vykonem ohledne plynulosti obrazu. Kdyz nastavim plynulost na max tak obraz nevypada jako soap opera coz je parada, panoramaticke zabery zvlada skvele, ale nezvlada rychle "svenky" kamery, sem tam nejake zaskubnuti a obraz se zda takovy roztreseny. Filmy poustim pres box Beelink GT King socket amlogic s922x s nainstalovanym systemem Coreelec.
TV musi podporovat aplikace IPTV Kuki a TV GO, musi bezchybne fungovat CEC, 120hz panel, FALD. Absolutni strop 30000kc, 55 nebo 65 palcu. Poradite neco?