Konzole ne, telku chtějí rodiče, já jen vybírám

-- 25. 8. 2022 10:06 --
MYCHAL S TVRDÝM píše:Pokud netlačí čas počkal bych do 16. září kdy začínají dny Marianne.Když byla tato akce na jaře dala se LG c11-12 v 55 koupit za 19,v 65 za 27tisíc.
Webos u LG je úplně někde jinde, nové aplikace či jejich upravené verze má LG vždy jako první, o systém je příkladně staráno.Tv vypadá moderně, Panasonic v nižších řadách vypadá jak kdyby ho někdo vytáhl ze zapomenutého šuplíku. Pořád se tu straší s nutností kalibrace, já si myslím že ji potřebovat nebudete, při srovnání s Vaší starou tv půjdete do kolen i bez ní.
Díky, Mychale s tvrdým

-- 25. 8. 2022 10:07 --
tombas píše:Já vím, že všeobecné doporučení tady je pro OLED, přesto bych si dovolil jako alternativu upozornit na výbornou mini QLED TCL 55C835, která vychází cenově podobně, ale nabízí všechny nejmodernější technologie, vč. 768 samostatně stmívaných zón, certifikaci HDR Premium 1000, Google TV a další.
Samozřejmě tady odpadají starosti s typickými neduhy OLED v silně osvětlených místnostech a odlesky od lesklého panelu.
Mimochodem tento model v 65" úhlopříčce aktuálně získal cenu EISA Awards 2022-2023.
https://www.mall.cz/televizory/tcl-55c8 ... 0088645089
Děkuji, ale ten OLED je v našem případě jasná volba.