rezon píše:Mám, u nás běží skoro pořád O2 TV a žádné škubání obrazu se nekoná ani v náznaku. Podle mě máš špatně nastavená vylepšovátka pohybu. Ty aplikace máš přímo v tv nebo jedeš přes chromecast či jinou externí krabičku?
Jerry7650: Nezlob se na mě, ale ty jsi prostě umanutý. Koupil sis televizi (nikoliv prémiovou, jen ne nejlevnější, jak správně píše michalko), podle svých slov sis "pár tisíc připlatil", abys tohle nemusel řešit. A když máš smůlu a tv musíš vrátit, je ti líto to řešit? ................
Umanutý nejsem, ode mne už je to v podstatě jen odpověď. Co se týče prémiovosti, tak bych řekl, že to si volí zejména prodejce, že TCL má celkem zvláštní cenovou politiku a ceny jeho TV jdou za pár měsíců raketově dolů je věc jiná, nicméně má na trhu spoustu modelů a řekl bych, že když nastaví vstupní cenu u P635 na 18000, C635 na 27000, C835 na 46000 a C935 na 60000, tak rozhodně neřadí 65C835 do nižší střední třídy jak tu někdo napsal....
Má zkušenost se servisy je naštěstí quž v dnešní době diametrálně odlišná, jsou ochotni věc řešit, nabízejí řešení , odpovídají na dotazy atd. A musím pochválit Alzu, kde jsem kupoval, jelikož 15minut po dovezení mi pípla SMS, že vrací peníze, za 2,5 hodiny že jsou poslány na účet, tu krabici snad ani nerozbalili, zda je tak vše. Takže tímto je to pro mne uzavřeno, tohle vlákno se jmenuje TCL 65C835, nikoliv Oslavné vlákno na TCL 65C835, má zkušenost je jaká je, nevidím důvod to sem nenapsat.... Nyní mám TV která je už po pár hodinách zkoušení snad ve všem lepší jak tato, takže ve finále jsem spokojen

A aby to nebylo černobílé, tak ta TV mám moc hezký design, ovladače jsou super, vyhovovaly asi i o něco víc stiskem a rozložením jak u Sony a pokud ten obraz je v pořádku, tak určitě pořád top koupě dneška

A jinak sledovanitv, hbo max, netflix, skyshowtime, Disney+, sweet.tv u mne jely zcela plynule i s tím zcela novým updatem co tam přistál někdy v pondělí myslím....