Opět zdravím

Jen pro info k C835 a porodním problémům se Skylink

Nakonec vyřešeno tak, že modul CAM803 byl vrácen a vyměněn za CAM701. Co se týče rychlosti, tak je to o něco málo rychlejší, ale žádný zázrak. Nicméně alespoň už odpadly problémy s hláškou 'CAM pracuje'. Tedy alespoň tak. Proč jsem neměnil za starý modul + kartu? Jak psal MgX, nerad bych se dočkal toho, že za chvíli Skylink tohle spojení zařízne a pak bude potřeba stejně dokupovat jeden ze zmíěnných typů. Tak nezbývá než doufat, že TCL vydá nějaký opravdy update

Ještě dodám info, co se týče spotřeby, protže to jsme také řešili

Opravdu není třeba ohulit TV na jas 100... Jak psala většina zde, i těch 30 bohatě stačí a to i přes den. Reálná spotřeba je tak kolem 120W. Pokud sepnete HDR, tak 160-200 W
Narazil jsem ale na problém s Dolby Vision. U obsahu HDR je možné hezky nastavit jas, ale Dolby Vision se zapíná sám jako Dolby Vision IQ a není možné u něj regulovat jas. Výsledek je pak ten, že TV i v noci svítí jako kráva, až je to pro moje oči nekoukatelné. Je nějaká možnost, jak se toho zbavit? Bohužel se mi nepodařilo nic najít. Mimochodem a to tak pro zajímavost, při tom plném jasu to uakzuje spotřebu nějakých 380W.