TCL 65C835 [obecná diskuze]

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod emailpietro 19. 7. 2023 12:56

Vše už jsem zkoušel dříve nepomohlo. Asi budu muset to tovární nastavení. Přes Facebook jsem právě dostal i odpověď z TCL a je to stejný postup, který je teď pripnuty hned na začátku...
emailpietro
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MacRieder007 19. 7. 2023 14:33

Já jsem s nimi komunikoval přes WhatsApp,bylo to rychlejší a levnější než telefonovat.Přijel do 14 dní a opravil,vše jde zatím k mé spokojenosti.
MacRieder007
Junior

Odeslat příspěvekod emailpietro 24. 7. 2023 12:05

...reinstalace proběhla úspěšně. Času na TV teď moc není, ale zatím se mi sama nevypnula a stabilizovalo se i sledovani stream poradu, které předtím často kostickovaly a nacitaly jak při pomalém internetu, o když jsem zkoušel i velmi nízkou kvalitu videa. Ted spokojenost a doufám že to vydrží.
emailpietro
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Šandys87 29. 7. 2023 14:58

Ahoj, mám asi problém s aplikací KODI. Dle mého mi na TV nepřehrává 4K film v rozlišení 4K,ale degraduje ho možná na 1080p? Nejsem si jistý. Nevěděl jsem, jak si ověřit zda 4k stream se opravdu zobrazuje jak má, tak jsem si pomoci aplikace Yatse zjistil nějaké info viz screen. Kolonka přehrávač je aktuální stream a dle mého by kolonka sytém měla ukazovat reálné rozlišení obrazovky, ne? Nebo se pletu a reálné rozlišení ukazuje naopak kolonka přehrávač a systém je nevím co tedy :D

https://ctrlv.cz/oKPj

https://ctrlv.cz/YrGa

Děkuji,
Šandys87
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jito 29. 7. 2023 15:08

Systémem je v Kodi myšleno GUI.
A to je vždy pouze FullHD. Nesouvisí to s přehrávaným filmem.
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod matuto111 31. 7. 2023 20:17

Ahojte,
Mám 65C835 už dáky ten mesiac a od začiatku sa mi zdá divný zvuk bez bassou. TV mám na stene. Pustil som dáku bassovu pesničku a z vrchu tv som dosiahol na bass repro čo je zozadu a vôbec sa nehýbe, čo by sa asi mal? Takže od začiatku je ten repro asi mŕtvy?

Stalo sa dačo také niekomu?
matuto111
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 1. 8. 2023 08:49

V nastavení TV zkus přehodit nastavení “Na zdi” a “Na stojanu”. Prověř jak se TV po změně chová.

65C835 má velmi dobrý zvuk.
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod matuto111 1. 8. 2023 09:00

MgX píše:V nastavení TV zkus přehodit nastavení “Na zdi” a “Na stojanu”. Prověř jak se TV po změně chová.

65C835 má velmi dobrý zvuk.

Dikes, vyskúšam. Nwm či máš túto tv ale skúšal si či ten zadný bass repro brni keď hrá?
matuto111
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 1. 8. 2023 10:11

Nepamatuji si, zda jsem na reproduktor sahal. Nicméně ta basová složka tam byla tak hutná, že mě ani nenapadlo cokoliv kontrolovat.

Taky si zkus pohrát s ekvalizérem a dej basy naplno.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod matuto111 1. 8. 2023 10:20

MgX píše:Nepamatuji si, zda jsem na reproduktor sahal. Nicméně ta basová složka tam byla tak hutná, že mě ani nenapadlo cokoliv kontrolovat.

Taky si zkus pohrát s ekvalizérem a dej basy naplno.

Ekvalizer som v nastaveniach nikde nenašiel.
matuto111
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 1. 8. 2023 12:04

Musíš zvolit adekvátní zvukový profil, mít vypnutý „Inteligentní zvuk“ a v rozšířených nastaveních zvuku by se pak ekvalizér měl objevit.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod MgX 3. 8. 2023 12:04

Máš to?
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod matuto111 3. 8. 2023 12:55

MgX píše:Máš to?

Ahoj, áno našiel som ale nepomohlo ten Subwoofer nefunguje vôbec. Volal som na tcl podporu tak by mal prísť servisak sa na to pozrieť.
matuto111
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 3. 8. 2023 15:19

Pak je tam někde chyba. C835 měla slyšitelné basy. Dej vědět, jak jsi dopadl.

Díky
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod emailpietro 4. 8. 2023 08:59

emailpietro píše:...reinstalace proběhla úspěšně. Času na TV teď moc není, ale zatím se mi sama nevypnula a stabilizovalo se i sledovani stream poradu, které předtím často kostickovaly a nacitaly jak při pomalém internetu, o když jsem zkoušel i velmi nízkou kvalitu videa. Ted spokojenost a doufám že to vydrží.

...nevydržela, vypínání se opakuje. Tv si odvezli do servisu. Prý bude tak za 3 tydny�. To je relativně dlouho, ale čekal jsem výměnu desky nebo opravu na místě...co už.
emailpietro
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka