Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Huskyjbc píše:Určitě máš pravdu, jen se mi nezdá , že by si takovéto vady místní borci nevšimli, pokud by to byla vlastnost výrobku, a ne jednoho kusu... Každopádně je to nepříjemné a k nas.ání...
rezon píše:Vůbec nevím, co na tom řešíte. Tohle je jasně vadný kus, vrátit nebo reklamovat. Tu tv mám a o nějaké flekatosti nemůže být vůbec řeč, při jakémkoliv jasu. Standardně koukám při 20-30%, ve dne i v noci a obraz je naprosto jednolitý. Naprosto minimální blooming je vidět po okrajích, když si tam člověk pustí testovací jezdící bílý obdélník, ale to na to musím čumět z metru a v místnosti musí být naprostá tma.
Mimochodem, neví někdo, kde najít changelogy, než napíšu na podporu? Včera dolezl update a zajímalo by mě, co upravili. Díky
Jerry7650 píše:Já zatím minul recenzi, kde by tohle někdo zkoušel, neviděl. Všude se rozplývají nad HDR a maximálním jasem 1000nits, jenže upřímně - jak často se člověk dívá na Bluray 4K HDR film s jasem 100%? Drtivou většinu času sleduješ normální TV a seriály a v tom případě máš jas někde okolo 30%, tolik i doporučují na Youtube pro nastavení....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků