Kupoval jsem jako druhou TV a to menší 55" QLED 55VAQ8135
Obraz je skvělý, stabilní, pozorovací úhly jsou fajn. Dokonce ani obrazovka není příliš lesklá oproti mé OLED. Podstavec stabilní. Dálkový ovladač je takový gumový, základní a není BT - musí se s ním fakt na TV mířit.
TV má Android a tak se dá stáhnot cokoliv, nastavení obrazu je poměrně rozmanité a lze vyladit mnoho parametrů.
Používám ve spojení MediaBoxu Tesla XA400 a aktivované HDMI CEC, tak ovládáme vše jen přes BT ovladač od Tesly, který má velice dobrý dosah, hezky se drží a tak orig. DO JVC nepoužíváme.
Telka má i malou spotřebu - pří zapnutí podsvícení na EKO to bere okolo 58W. Podstavej je pevný a jen tak se nehne (TV je na podstavci nízko položená, což i vypadá hezky)
Pro kup hovoří i další parametr a to záruka 4roky po registraci u JVC (vyzkoušeno, certifikát prodloužené záruky obdržen)
Co je minus, tak jsem nenašel na tuto TV žádnou recenzi/test. Možná to je také tím, že to vyrábí globální výrobce VESTEL a na jiných trzích se to bude prodávat pod jinou značkou. Tipuji, že TOSHIBA QLED bude stejná TV v jiném obalu
PS: jako hlavní TV máme OLED od Panasonicu, takže relativně je tu srovnání s opravdu dobrou televizí. Za ty peníze je dobrý kup. Při výběru JVC jsem řešil srovnání s TCL P638 - nakonec jsem vzal JVC, protože jsem dostal slevu na 11tis.
Jsi li z Prahy, můžeš se na TV v akci přijet podívat