Televize pro O2 TV

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod LUKY18 11. 10. 2022 14:49

Zdravím místní TV odborníky,

potřeboval bych poradit ohledně problému s O2 TV aplikace, který má můj děda.

Problém spočívá v tom, že O2 ukončilo v létě podporu Chromecastu u jejich aplikace, a tak si už můj děda nemůže posílat obraz z Anroid telefonu do televize přes Google Chromecast, jak tomu bylo dříve.

Otázka tedy zní: koupit novou televizi? koupit nějaký Android box? koupit box přímo od O2?

Zajímá mě, jak byste problém řešili vy, pokud byste se rozhodli pro novou TV, kde je možnost si stáhnout přímo aplikaci, tak jaký systém byste zvolili? Mám zkušenost se Samsungem, kde aplikace O2 funguje dobře, ale od jiných značek/systémů zkušenost nemám (LG, Android TV, Google TV,..).
Pokud by se kupovala televize, tak velikost max 43" a cena do 8000,-.

Díky předem za rady
LUKY18
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Yiakubou 11. 10. 2022 15:20

Ja mam starsi LG OLED a O2 TV aplikace funguje bez problemu. Je to dokonce lepsi nez pres jejich O2 TV box, kde je horsi obraz a obcas se trha - byt teda nemam uplne tu posledni generaci, ale tu predeslou.
Velky hifi: 2xNUC (Euphony Stylus/Endpoint) > Singxer SU6 > Trinnov Nova > RIHA LINE-4-DAC > 2x B200 bi-amp > Mega V2 Plus Custom
Maly hifi / produkce: RME Fireface UCX II > Neumann KH120 II + 750 DSP + NDH30
Yiakubou
Pokročilý

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 11. 10. 2022 22:50

Tak s O2 u WebOS aplikaci mám z posledni doby přesné opačnou zkušenost, mizi lišta posunu, respektive se nemusí po naběhnuti vůbec objevit. Tak mne to naštvalo, že jsem zase zpátky vrátil "škatulku" a tu zatracenou appku odinstaloval...Samo, může to být dočasné, ale je to megaotravné...na druhou stranu,pokud vše funguje jak má,tak je to pohodová appka. A ted si vyberte :/
PoliceCollector
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod martas38 11. 10. 2022 23:06

U mě LG OLED B9 a O2 appka funguje naprosto bez problémů.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tesarpa 12. 10. 2022 06:34

Aktuální verzi originálního STB mohu pochválit. Jen mého otce (seniora) rozčiluje občasnými záchvaty aktualizací, ale to platí i pro mobil a počítač.
tesarpa
Junior

Odeslat příspěvekod LUKY18 12. 10. 2022 10:56

Díky všem za postřehy, zatím jsem nejvíce přikloněný k LG 43UQ7000.

Jen by mě zajímalo, jak jsou na tom například Anroidy od TCL, nemá někdo zkušenost s TCL a aplikací O2?
LUKY18
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod polda 12. 10. 2022 13:26

Tam se moc necpal, v téhle věci bych se držel kde je potenciál nejvíce zákazníků, kteří by je bombardovali,že O2TV jde špatně nebo nefunguje . Nějaká minorita jim vrásky dělat nebude.
polda
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tombas 12. 10. 2022 13:56

Aplikace třetích stran, jako je O2 výrobce TV nikdy moc nezajímaly. Pokud nefungují dobře, stejně to svedou na dodavatele aplikace/služby.
Spíše by chtělo ověřit přímo u O2, která zařízení jsou vybavena plně funkční O2 aplikací, pokud nějaký takový seznam existuje.
tombas
Pokročilý