Tak TV. Předána. Technik mne trochu zaskočil. Jste první za 10 let kdo TV zabalil tak jak byla původně

. A dále.... No zbavte se toho, říkám prosím? Ptal se co tomu je? Tak jsem mu to popsal, a říká: Nj. Sony, časté reklamace, pořád jim i odcházejí kondíky, nechte si vrátit peníze a vemte LG. Říkám, tam je ale displej od LG, on říká: no a to je tak všechno co tam je od LG. Pak mu říkám ať ji odvezou přikurtovanou k boku aby neležela displejem dolů ani nahoru, a on na to: ta už to má stejně spočítané.....
Zajímavé. Protože někdo by si tu TV i tak nechal. Určitěji neskartují

No každopádně abych ji jen nehanil,teď jsem nahodil zpět Samsung plazmu 2012. Při normálním/ne tmavém obrazu je obraz opravdu hooodně podobný. Ani z té blízký nepoznám moc rozdíly v rozlišení. Ale předevčírem jsme měli rozdivaný Moonfall na HBO, pokračování na plazmě, rozdíl ve vesmíru byl znatelně ve prospěch Sony

. Ale jinak....... No uvidím jak dopadnu, a s čím, pomalu se smiřuji s tím že to bude QD-OLED Sony příští rok, vzhledem k ceně...
-- 21. 12. 2022 17:57 --Jo, a teď jsem zkusil ten test šedé na té plazmě..... Dopadlo to.... No hodně jinak bych řekl, konzistence byla o dost lepší, žádné tmavší světlejší plochy, ani pruhy, ani barevný nádech.... Ale znatelný šum.....