Sony Bravia OLED XR-65A83K

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Petrikan 16. 12. 2022 21:31

Díky, vyzkouším...
Petrikan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 0055 18. 12. 2022 12:21

MgX píše:
0055 píše:( vadi a to silne, sony jsou proste cunata co se tyce vnucovani reklam) ale uz jsem se s tim nejak smiril. Tak ze to nepouzivam, az tak daleko to doslo -)
.

Kde konkrétně Ti Sony vnucuje reklamu?

Pri odeslani zobrazeni videa bezdratove z ntb na tv tak zacatek reklama a pokud je to video delsi tak prerusi sledovanou vec a nacpe tam nejake reklamni sra..y. Je to nechutne. YTB na sony taky absolutne nedavam ze bych pustil jako kulisu.
0055
Junior

Odeslat příspěvekod jito 18. 12. 2022 12:30

Ty si asi myslíš, že tu reklamu při přehrávání Youtube tam vkládá Sony, že jo? :D
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod 0055 18. 12. 2022 13:10

jo, napadlo mne to... Protoze na NTB mam vsechno bez reklam, ale pri odeslani tam uz jsou. Ale kdyz jste na to ted poukazal tak to bude asi tim ze ytb a jejich uzasna aplikace. Hluboce se omlouvam SONY ze jsem si myslel ze je to jejich prace. Proste mne to napadlo jako prvni reseni a dal jsem po tom nepatral. Asi to byl spatny napad -)
0055
Junior

Odeslat příspěvekod Albert.Bert 18. 12. 2022 13:18

Na notebooku je YT bez reklam protože v prohlížeči máš určitě nějaký blokátor reklam, v TV předpokládám že ne.
Albert.Bert
Junior

Odeslat příspěvekod jito 18. 12. 2022 13:29

Pokud tě iritují reklamy Youtube, tak použij SmartTube.
https://smartyoutubetv.github.io/
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod 0055 18. 12. 2022 13:31

Jasne, naprosto presne. Myslel jsem si ze se prenaseji vzduchem komplet obrazove data, to bude ten zasadni omyl, odesle se nejspis jen odkaz s umistenim videa. Proste mi to nedocvaklo driv za coz se omlouvam ze jsem to vypustl z klavesnice ze sony vklada reklamy. Doufam ze mi bude odpusteno -)))
0055
Junior

Odeslat příspěvekod cujou2 21. 12. 2022 08:40

TV si dnes vyzvednou na reklamaci, tak se pak ozvu co a jak. Nakonec jsem jim tam napsal : Vertical Banding, Tmvaší plochy "fleky" na levé straně, a jako bonus růžový a zelený nádech při šedé barvě.
Co mě překvapilo ale nejvíc, že Sony nenabízí servis domů. Tzn. že při jakékoliv reklamaci se musí odeslat nebo odvézt. EW objednal sám převoz....
cujou2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod majkom 21. 12. 2022 08:49

LG ma onsite myslim od 55 palcu vys… ale dopracovat se k nemu, chce pevne nervy… ja se sveho casu neudrzel a rval na tydyta na lince, to bylo na x callu.. a samozrejme ze sem mel oravdu, samotnej technik uz byl fajn:)
majkom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cujou2 21. 12. 2022 17:06

Tak TV. Předána. Technik mne trochu zaskočil. Jste první za 10 let kdo TV zabalil tak jak byla původně :D. A dále.... No zbavte se toho, říkám prosím? Ptal se co tomu je? Tak jsem mu to popsal, a říká: Nj. Sony, časté reklamace, pořád jim i odcházejí kondíky, nechte si vrátit peníze a vemte LG. Říkám, tam je ale displej od LG, on říká: no a to je tak všechno co tam je od LG. Pak mu říkám ať ji odvezou přikurtovanou k boku aby neležela displejem dolů ani nahoru, a on na to: ta už to má stejně spočítané.....
Zajímavé. Protože někdo by si tu TV i tak nechal. Určitěji neskartují :D
No každopádně abych ji jen nehanil,teď jsem nahodil zpět Samsung plazmu 2012. Při normálním/ne tmavém obrazu je obraz opravdu hooodně podobný. Ani z té blízký nepoznám moc rozdíly v rozlišení. Ale předevčírem jsme měli rozdivaný Moonfall na HBO, pokračování na plazmě, rozdíl ve vesmíru byl znatelně ve prospěch Sony :). Ale jinak....... No uvidím jak dopadnu, a s čím, pomalu se smiřuji s tím že to bude QD-OLED Sony příští rok, vzhledem k ceně...:D

-- 21. 12. 2022 17:57 --

Jo, a teď jsem zkusil ten test šedé na té plazmě..... Dopadlo to.... No hodně jinak bych řekl, konzistence byla o dost lepší, žádné tmavší světlejší plochy, ani pruhy, ani barevný nádech.... Ale znatelný šum.....
cujou2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod majkom 21. 12. 2022 18:05

Technici a jejich pohadky.. mne na lg b7 odisel tuner - vymena cele mainboard v zaruce…
majkom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tombas 21. 12. 2022 18:29

Budeme si muset počkat na OLED od TCL, snad se dočkáme ještě v tomto desetiletí:
https://www.tvfreak.cz/tcl-potvrzuje-ol ... enami/7214
tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod majkom 21. 12. 2022 19:18

Ja myslim ze oled je aktualne super, levne, dobre.. nestezuji si
majkom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cujou2 21. 12. 2022 20:47

tombas píše:Budeme si muset počkat na OLED od TCL, snad se dočkáme ještě v tomto desetiletí:
https://www.tvfreak.cz/tcl-potvrzuje-ol ... enami/7214

Tyjo neblázni....... To je jediné co mne teda neláká.... Určitě nechci Činu..... Ať už z politických, či kvalitativních důvodů..... Jak někde čtu že mění TV po 4 letech......i když pravda Tu Samsung plazmu jsem taky musel opravit (sám výměnou napájecí deskou)
Ale ty QD-Oled mají opravdu lepší, řekl bych kvalitu. Jakože kvalitu procesu výroby....ono víte, já jsme Quality Manager osobně :D tak jsem na to trochu zatížený.... Myslím že u LG by se hodně zvýšila zmetkovitost :D
Ale je to moje prokletí....
cujou2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MgX 21. 12. 2022 20:48

Výborně, tak to prosím nekoupíš 95 procent věcí... protože Čína.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka