Zdar, taky jsem si v akci na EW koupil tuto televizi. Jen teď před Vánocemi je to pracovně celkem mazec, takže jsem neměl ještě moc čas ji pořádně otestovat. S obrazem zatím spokojenost, nějaká výraznější nehomogenita, která by mi vadila, dosud nepozorována. Co mě ale překvapilo, je barevné "vytunění" režimů Kino a IMAX Enhanced. Aspoň na mém kousku to mají laděné do žluta fakt výrazně. Jasně, u pleťovek je pořád lepší trochu žloutenka než uřícený pašík, ale tohle mi přijde dost. Je fakt, že na tohle jsem citlivý, asi profesní deformace, vidím to, co drtivé většině ostatních připadá naprosto ok, ale tohle by podle mě mohl zaznamenat i leckdo "nepostižený", tedy pokud je to tak standardně. No, panelem to snad nebude, vyladit to vyvážením barev ke spokojenosti vypadá lze, jen jsem si s tím kvůli nedostatku času ještě pořádně nevyhrál, ale i tak už o dost lepší... Jinak teď jsem dal asi hodku The Callisto Protocol na PS5 v úplné tmě s křeslem tak metr od televize a naprosto masakr, pecka! Jo a ještě jedna poznámka, zvuk mě moc neohromil, na to že tam mají být dva subwoofery. Mám ještě pár let starou Philipsku zhruba ve stejné cenové kategorii, startovala taky tak kolem 70k a zvuk má řekl bych lepší. Taky dva subwoofery a jsou i vzadu dole na televizi vidět... Bude tady určitě lepší sound než u nějakých levnějších kousků televizí, nicméně dojem to na mě moc neudělalo... Připojil jsem přes bluetooh 2.1 systém od Logitechu, co mám u kompu, sice to je vyšší řada, ale rozhodně nic pro audiofily, zkrátka slušnější herní bedýnky a přesto zvuk minimálně o třídu lepší. Televize proti tomu hraje jako plecháček. Ještě si říkám, jestli by nemohlo mít nějaký vliv, že jsem Sonku nepřimontoval k držáku přes takové ty dodané válečky, ale zkrátka delšími šrouby stejného průměru, jako tam byly. Válečky jsem našel až dodatečně... Ale v nějaké výraznější zlepšení ani moc nevěřím, už vybírám nějaké vhodnější ozvučení. Tak to zatím první postřehy