Ještě doplním.
Tu zkoušku v jiném bytě, na jiné anténě nebo kablu provedu jako poslední možnost. Připadá mi, že většina města jede na téhle družstevní

, takže musím najít někoho s civilizovanější komunikací.
Teď k Tombasovu názoru. Ano, je to tak. Čekal jsem dlouho, až půjde cena LG Oled 55B2 pod dvacet tisíc nebo Oled 55C2 pod třicet tisíc. B2 šla pouze na 26, kdežto C2 na 28. Nebylo co řešit. Byla by škoda přijít o telku kvůli signálu pomalu z doby Marie Terezie. Čekat pak další rok na nějaké slevy, které už zdaleka nemusí být jako ty stávající. A co se týká jiného poskytovatele, no, je to teď všechno moc nahonem. Neznám podrobnosti, nechce se mi platit další poplatky, když momentální programy v základní nabídce a za pár kaček mi vyhovují. To je to, za pár kaček, není potom asi divu, že je to mizérie. A přišlo to v nevhodnou předvánoční dobu. Běhat po providerech, zkoušet, kombinovat, zjišťovat ceny, shánět na družstvu technika atd atd.... Takže, nastavím si upomínku na dva dny před koncem vrácečky a co stihnu, to stihnu. Když to nedořeším, nebudu riskovat vadný tuner a vrátím. Je fakt, že dál běží dvouletá záruka, ale.......