Najvacsie problemy mali Philips Android TV 2014 a 2015.
Z 2015 najhorsie boli rady 6500 a 7100. Ja som mal 7150.Aj s touto som mal problemy s restartom a dlhsim zapinanim a dalsimi neocakavanymi problemami.
K tejto rade a vyssim Philips bezplatne vymienal zakladne dosky ktore mali oznacenie 7150/R2 resp. 7600/R2.
Takze som oslovil servis a bezplatne mi tu dosku vymenili.A odvtedy je to zaujimave ...ziadny problem.Ani jeden restart ci zasek.A to uz tento TV taha 8 rok denne minimalne 4 hodiny a viac..Android je tam vo verzii 8.
Ale nepouzivam vnutorny tuner.Co sa tyka aplikacii tak dostava stale zabrat.
/Kodi,HBO,Lepsia TV,Spotify,VLC,Filmbox Live,Skylink a dalsie ../
Potom som mal dalsi Philips 2018 rada 7503.Uz od zaciatku ziadny zasek, restart...nic.
Na tejto TV mi po troch rokoch odisiel panel.Kedze som mal 5 rocnu zaruku tak mi vratili peniaze a kupil som 8807. Ten tiez ziadny problem..ani restart.
A okrem toho mam este dva stare Philipsy.Jeden 2010 a dalsi este starsi.Idu bez problemov.
Tak preto ostavam stale pri Philipse kedze nie vsetko co sa pise na zahranicnych forach je pravda ohladne Philipsov.Su tam staznosti aj na Sony.Ale problem sa moze vyskytnut s kazdou znackou.Nielen Philips.Preto odsudzovat Philips na zaklade jednej negativnej skusenosti so starym modelom je dost neobjektivne.
A momentalne rozmyslam nad Philips OLED707....alebo pockam na OLED708 ...model 2023.