od Jindřich73 13. 9. 2023 08:15
Televizi Philips 65 OLED 807 mám od soboty doma. Využil jsem akce na Alze. Na tuto TV je sleva 20% a cena nového kusu je 32.792 s DPH, pokud máte možnost odpočtu DPH, pak je cena ještě příjemnější. Doprava Alza expres. Můj první kontakt a nákup u této firmy, připlatil jsem si 49,- Kč za expresní výměnu TV, pokud by byla jakkoliv poškozená. TV přišla v bezvadném stavu, takže za mne OK. Na zeď šla TV místo 55 OLED 803 a jsem zcela spokojen. Pro mne jasná volba Philips z důvodu Ambilight. Neřeším jiné TV. Neřeším do detailu parametry obrazu, černé atd. Mám za to že v této třídě u tohoto výrobce nemůžete udělat zásadní chybu. Parametry zvuku neřeším nikdy u žádné TV, jelikož je vždy napojena na moje domácí hi-fi.
Připlácení za lepší zvuk mi u jakékoliv TV v mém případě nedává smysl. Posun v obraze i ovládání je oproti mé staré TV logicky znát. TV krmím obsahem z Apple TV, mám zaplacený Netflix v nejvyšší obrazové kvalitě, Sky Showtime, HBO Max, Amazon Prime, Disney+, F1 TV. Pokud mám u těchto služeb zakoupené akční předplatné za lepší cenu, tak to platím stále, jinak to zapínám na pár měsíců v roce. Aktuálně Disney+ pokud aktivujete do 20. září, tak máte měsíční cenu 49,- Kč na 3 měsíce, pak stačí jen zrušit, než naběhne plná cena. Zpět k TV. Za mne naprostá spokojenost. Dostal jsem to co jsem si představoval. Navíc za příjemnou cenu. Když se dostanu večer k TV tak si chci v klidu vychutnat film jak obrazově, tak zvukově. Preference ohledně zvuku a obrazu jsou navíc i hodně individuální, pro mé individuum je tato TV naprosto dostačující a mám z ní radost. Ještě jsem neměl čas nějak řešit obraz a jeho individuální nastavení mimo přednastavené režimy. Tady mi nejvíce vyhovuje Filmmaker (snad to píšu správně). TV signál z antény ani satelit do TV nepouštím, veškerý obsah mi obstarávají streamovací služby, nebo filmy přes Apple TV, Vodafone TV přes internet.