od Věštec Jasnosřivý J 4. 11. 2023 00:15
Také jsem si pořídil 55OLED807. Dny Mariane plus lokální sleva za 22 931. Mohla mít i 5 letou záruku ale jen u vybraných partnerů a tam dny mariane a tedy sleva nebyla. Tohle jsem zjistil až později. Předtím jsem měl 80 palců Philips s Android TV a vzadu nalepený pásek a k tomu elektronika. Na TV to bylo připojený přes usb, bralo snad jen kuki nebo pozemák, kvůli pirátství. Tak jsem přikoupil čina krabičku a nahrál tam FW s Android TV a tam už ten led pásek fungoval na všechen video soft a skvělá podívaná to byla. Takže další tv už s original Ambilight. První ranný pokus s novou tv bylo že bych telku dal na nohu a později ve dvou na zeď. Ale ta telka je těžká a tenká, jeden nemá šanci. Tak zůstala v krabici asi týden. Už vytáhnout ji sám z auta a dostat do výtahu a z výtahu do bytu byla vcelku fuška. Důkladně jsem zkoumal nějaké deformace na panelu a nic nevidím , tak jsem se uklidnil. Obraz nádherný, jsem jak v jiné dimenzi. Na ovladač jsem si už zvyknul. Na ten středový čtverec jsem na konce nalepil takový malinký semiš kolečka na oboustrance, snad se to používá na dvířka a podobně aby to při zavírání nemlátilo. A jde to zase v pohodě sundat Teď po hmatu poznám co mačkám. Ta úplná plochost ovladače bez hmatové zpětné vazby není úplně ideální nápad.