Chcel by som vymenit svoju 8 rocnu tv. Potreboval by som poradit do akej tv by som mal ist ci uz sony,lg,samsung (qd oled,oled,mini led…) 60 percent sa pozera iptv , 30 percent netflix a pod , zvysok je xbox a youtube.Skuste poradit.Zroj je nshield pro a apple tv . Cena cca do 3500
Naposledy upravil peterzatko dne 11. 3. 2023 13:51, celkově upraveno 3
nad sony aj lg som rozmyslal , panasonic tv vobec nepoznam. myslim ze sony ma oproti lg lepsi zvuk s doveryhodnejsi obraz, ale nevidel dom ich vedla seba a videl som len demo v predajni. Zatial nemam ziadny reciever a pasivne repro k tv . mam len homepod ten pouzivam k ovladaniu domacnosti . Nepotrebujem domace kino. skor mi vadia tiche dialogy. Tak som rozmyslal nad stereom a stredom.
Tak pokud nepotrebujes usetrit ten panak lz2000 je obrazovo spicka a ma nejlepsi zvuk.. pak ma dobry zvuk (ne tak dobry jak panak) a90j/a95k, ale ani s lg neudelas chybu, vsechno jsou to vyborne tv
bol som sa pozriet na toho panaka v obchode a mal hrozne mapy na zelenej farbe bolo to dost vidno . Este co ma zarazilo predavac doporucoval qdoled od samsungu . Zevraj vsetky oledy trpia vypalovanim. Nedoporucil ani lg ani sony . philips tam nemali tuto radu. mne sa celkom to sony aj lg pacilo. zostal som celkom prekvapeny. Co on najviac odporucal bol samsung 95.
Nieje to take surne zatial mam na com pozerat. Pockat mozem len nechcem cakat donekonecna pretoze vzdy bude nieco nove a zaroven nechcem kupit nieco co nebude dobre. Som zvedavy ake ceny budu pri micro led tv tento rok by mali byt aj v mensich uhloprieckach .