TCL 2023 [Obecná diskuze]

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod xakrurychle 13. 11. 2023 11:51

Takze tvoje AP chovani je tak, jak bych predpokladal, ze se to chovat ma. Na dva YT ucty nemuzu reagovat, jelikoz mam jen jeden. Kazdopadne s tim AP to budu jeste zkoumat, protoze mne to teda vadi hodne. Jakou verzi SW Google TV mas?
xakrurychle
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 13. 11. 2023 12:51

Někdy není ani tak důležitá verze Androidu (mám Android 10 s jádrem 4.19.75), ale verze Google TV systémové aplikace... což mám 1.0.574730900... snad jsem to opsal správně. Google TV app v návaznosti na příslušný OS pak dělá víc, míň různých „zajímavých stavů“. Alespoň v poslední době to takto bylo.

U TCL C845 se dva účty chovají stejně, jako u mé TV. Mám to odzkoušeno.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod xakrurychle 13. 11. 2023 14:08

Moje verze je Android 11 (kernel 4.19.116+),Google TV system app je verze 1.0.574730900 tzn stejna jako mas ty. TV mam v latest, respektive system update mi nic noveho nenabidl.
sw TV V8-T615T03-LF1V562.000747
Naposledy upravil xakrurychle dne 13. 11. 2023 14:50, celkově upraveno 1
xakrurychle
Junior

Odeslat příspěvekod Zdenda78 13. 11. 2023 14:35

MgX píše:Toto bych asi neřešil. Osobně mě YT rozčiluje v tom, že když mám na TV (Android OS - Sony), dva účty pro televizor, pak se mně, jako hlavní osobě (hlavní/prvně navolený účet), zobrazují na Home Screenu videa z druhého účtu, nikoliv z mého. Proč tam tedy mám možnost udělat dva profily, když vidím náhledy videí někoho jiného?

Tebou zmíněné jsem právě zkusil na Sony TV, tam pokud rozkoukám něco na YT, spustím třebas fotky přes AP a následně AP ukončím, pak se vrátím dokoukání videa na YT. Pro úplnost... na Sony budu mít asi jinou verzi Google TV OS, což může také přispět k rozdílnému chování.

Jen pro zajímavost. Zajímalo by mě, co máš dome za Sony TV? Když jsi si hodně fyzicky otestoval :-)
Zdenda78
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 13. 11. 2023 15:22

Aktuálně mám doma OLED Sony 55A83J. Nicméně TCL C845, TCL C835 znám poměrně dobře.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Papin88 13. 11. 2023 21:51

MYCHAL S TVRDÝM píše:Já teď nedávno reklamoval c845 s nefunkčním 60w subwoofrem. Jsi si jistý že ti funguje? Když přepínám zvukové profily rozdíly jsou značné

A fungoval ti nebo vubec?
Kdyz na nej dam ruku tak tam citim ze funguje ale nebasuje jak bych cekal..
Pri prepinani rezimu tam jakoze rozdil je, ale ne takovy jak bych ocekaval..
Nejlip mi to zni na dynamicky rezim
Papin88
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MgX 13. 11. 2023 21:57

Nastav ekvalizér, dej hluboké tóny naplno a pak pusť nějakou nabasovanou hudbu. Ten rozdíl musí být cítit.

Mu to nejelo vůbec. Byl odpojený, pokud si správně vzpomínám.
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Papin88 13. 11. 2023 22:15

MgX píše:Nastav ekvalizér, dej hluboké tóny naplno a pak pusť nějakou nabasovanou hudbu. Ten rozdíl musí být cítit.

Mu to nejelo vůbec. Byl odpojený, pokud si správně vzpomínám.

Ted to zkousim a jestli je mysleno ekvalizer ty rezimy zvuku kino, sport, hudba atd tak bez rozdilu na zvuku a celkove kdyz tomu pridam, tak ten zvuk je takovy umely jako pres syntetizator�. Zkusil jsem i do DTs nebo atmos a tam rozdil vubec zadny
Papin88
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MgX 13. 11. 2023 22:40

Když necháš standardní zvuk, tak v rozšířených nastaveních právě pro zvuk, bys měl mít položku EKVALIZÉR. Zřejmě nesmí být aktivní INTELIGENTNÍ ZVUK.

Je to klasický ekvalizér s posuvníky na několika frekvencích.
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Papin88 14. 11. 2023 00:21

Povedlo se�
Ted to ma konecne “zvuk”! Dekuji
Papin88
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MYCHAL S TVRDÝM 14. 11. 2023 10:04

Mě z počátku šel normálně, zhruba po týdnu byl najednou takový výrazně slabý a vůbec neměl ty správný grády. Než jsem to reklamoval tak jsem strávil opravdu hodně času s různým nastavováním zvuku abych nebyl za vola kterej si právě něco zapl vypl.
MYCHAL S TVRDÝM
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zdenda78 14. 11. 2023 12:11

A jak to dopadlo? Už máš zpět z reklamace? Jak se vlastně reklamuje velká TV TCL? Předpokládám, že krabici již nemáš. Musí se to někam odvézt? Posílat je asi nereálné.
Zdenda78
Junior

Odeslat příspěvekod Buccaneer87 14. 11. 2023 12:16

Doporučili by jste spíš 65c805 za těch cca 25k nebo se vyplatí připlatit cca ty 4k za 65c845X2? Za X1 bych to nedal, ale pokud už jsou skladem X2, tak právě nevím.

Díky.
Buccaneer87
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MgX 14. 11. 2023 12:20

Obojí mají nový SoC (C845 s dovětkem X2), který je jakoby více do budoucnosti. Normální kupující nebude mít problém ani s jedním.

C845 s původním SoC je už prověřena v testech, i celou řadou kupujících. Cena je vyšší, vyšší je i svítivost. Potřebuješ to? Jestli ne, službu udělá i C805. Cenový skok si musíš zvážit sám. Ty telky mají obě extra poměr cena/výkon.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod tombas 14. 11. 2023 13:05

Pentonic ocení hlavně hráči, protože krom lepšího zpracování detailů v černých odstínech by měl řešit především to poloviční vertikální rozlišení ve hrách při 4K 120Hz.
Pak je tu otázka, zda nepřinese lepší obrazový výsledek C805 s provedenou kalibrací než zhruba ve stejné ceně C845 bez kalibrace.
tombas
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka