TCL 2023 [Obecná diskuze]

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Amos 21. 1. 2024 14:27

Zdravím vespolek.
Jakou 50 (max 55) palcovou TCL byste mi doporučili?
Jde mi hlavně o sledování KODI, O2TV a občas si něco zahrát přes PlayStation.
Na sport se skoro vůbec nedívám.
Předem díky za odpověď.
Amos
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod marek772 21. 1. 2024 19:17

Mám novou televizi TCL 50C805 kupovanou v Datartu a jak jsem tu četl tak C805 má mět už na 100%verzi X2,tak nevím proč mám ještě X1�
Teď nevím jestli ji vrátit a vzít někde X2 jestli bych vůbec poznal rozdíl při běžném používání...
marek772
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MYCHAL S TVRDÝM 21. 1. 2024 19:32

No to teda netuším jak můžeš mít na 805 X1 když ta už šla do výroby údajně jenom s X2. Opravdu je na konci seriového čísla co je na tv X1? X2 by se hodila pokud ji budeš používat na hry, jinak si myslím že nemáš šanci cokoliv rozeznat.
Amos v Planeu máš c845 v 55 za 18900.-
V EW 50C805(9) za 16200.- Ale teda pokud to máš na hry tak si pohlídej ať máš na konci sériového čísla x2
MYCHAL S TVRDÝM
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod marek772 21. 1. 2024 19:48

Na štítku na televizi je opravdu X1 ještě jsem se díval na krabici je tam taky X1,kdybych věděl jak sem dát foto,tak ho dám.
Stála mě po nějaké slevě 14200 kč
herní konzole už nemám,tak na ni hrát nic nebudu jen sledovat filmy.
Ale to nevadí už ji vracet nebudu měl jsem toto fórum sledovat dřív než jsem ji koupil abych si to pohlidal�
marek772
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tombas 21. 1. 2024 20:01

Nemám to nikde prověřené, ale myslím si, že X2 primárně neznamená Pentonic, ale něco jako revizi 2 již vyráběného modelu. Jelikož C805 je od začátku vyráběná s Pentonicem a doposud nemá žádnou druhou revizi, měla by být označena X1.
Na různých AV fórech se o X2 píše pouze v souvislosti s C845.

Prosím, jestli jsou tady ještě další majitelé C805, aby tuto teorii potvrdili nebo vyvrátili.
tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod MgX 21. 1. 2024 20:13

Zní to logicky.
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod marek772 22. 1. 2024 19:33

Dnes jsem se díval na nějaká videa recenze C805 na YouTube a na dvou jsem zahlédl na štítku označení X1,tak nejspíš X2 zatím nemá možná přijde časem až tam něco vylepší.
marek772
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jirka-CZ 23. 1. 2024 13:24

Kluci nakopněte mě. Kde změním, nebo upravím nabídku v "Domů" Myslím ty widgety od Prime video/Disney/Filmy Google Play/ YouTube,atd.Chci aby mě to nabízelo jen ty co si platím. U Philips to šlo, ale tady u C845 to nemůžu najít. U Philips jsem zajel dolů a bylo tam něco jako upravit kanály, nebo tak něco
Jirka-CZ
Junior

Odeslat příspěvekod tombas 23. 1. 2024 14:00

tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jirka-CZ 23. 1. 2024 14:41

Možná jsem to špatně napsal,ale nechci měnit pořadí aplikací (zástupců). To je jasný jak. Chci změnit nabídky pod těmi zástupci (filmy) od společnosti jako je Netflix, HBO atp. To co láká na zkouknutí :)
Jirka-CZ
Junior

Odeslat příspěvekod tombas 23. 1. 2024 15:11

tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod MacRieder007 23. 1. 2024 15:25

marek772 píše:Dnes jsem se díval na nějaká videa recenze C805 na YouTube a na dvou jsem zahlédl na štítku označení X1,tak nejspíš X2 zatím nemá možná přijde časem až tam něco vylepší.

Mám Tv 55c835 koupenou v únoru loňského roku a je tam X2,asi to nebude moc směrodatné.
MacRieder007
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 23. 1. 2024 17:20

Jirka-CZ píše:Kluci nakopněte mě. Kde změním, nebo upravím nabídku v "Domů" Myslím ty widgety od Prime video/Disney/Filmy Google Play/ YouTube,atd.Chci aby mě to nabízelo jen ty co si platím. U Philips to šlo, ale tady u C845 to nemůžu najít. U Philips jsem zajel dolů a bylo tam něco jako upravit kanály, nebo tak něco

U novějších verzí Google TV OS už to není tak jednoduché. Pokud chceš některé aplikace nezobrazovat, přičemž je nepoužíváš, ideální bude je vypnout v seznamu aplikací, kde lze zobrazit i ty systémové (Nastavení->Aplikace). Samozřejmě dávej pozor co kde ukončuješ. U YouTube Music, Prime Video, Disney atp. problém nebude. Google Play bych nechal být. Ukončením apky je odstraníš úplně z domovské obrazovky. Nebude tam ani apka, ani nabídka. Jinak můžeš zkusit i jiné varianty, které u příslušné aplikace najdeš.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod tombas 23. 1. 2024 17:29

MacRieder007 píše:
marek772 píše:Dnes jsem se díval na nějaká videa recenze C805 na YouTube a na dvou jsem zahlédl na štítku označení X1,tak nejspíš X2 zatím nemá možná přijde časem až tam něco vylepší.

Mám Tv 55c835 koupenou v únoru loňského roku a je tam X2,asi to nebude moc směrodatné.

To by potvrzovalo mou teorii o revizích daného modelu. Je běžné, že v průběhu výrobního cyklu může mít model i několik revizí, starší model C835 na tom zřejmě bude podobně jako C845, i když v jeho případě se samozřejmě nejednalo o Pentonic, ale nějakou jinou úpravu.
tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jirka-CZ 23. 1. 2024 18:40

re: MgX , to mě nenapadlo, že to Google u novější TV OS zasekl :( Je fakt, že na té Philips nebyl nejnovější, kde mě to šlo. Tak to bude smolík, Vypnout aplikace mě napadlo, ale nemám tam třeba Netflix, tak jsem myslel, že ho tam dostanu a upravím pořadí. Ale díky, pomohlo ;)
Jirka-CZ
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka