Pokorně Vás všechny zdravím. Já se tu trošku vyleju s dovolením.
Po 8 letech jsme s ženou usoudili, že by to chtělo trošku větší obraz pro ty naše staré oči a tak jsme se rozhodli, si ten barevný nesmysl pořídit nový.
Nejsme nikterak nároční, chtěli jsme 55' alespoň 100 HZ, sem tam něco zahrát a na něco kouknout v krásné kvalitě. Vždy jsem měl LG, Samsung, bez problémů.
Priority se mění a dávat 60 tisíc za TV, která byla podle našich představ se nám nechtělo.
Po všech možných recenzích, video testech a doporučeních, jsem sice se skepsí, ale i s nadějí a větší důvěrou než jakou jsem měl dříve k tomuto výrobci(doba se přeci jenom posunula), a budgetem 25 tisíc uchýlil k nákupu TCL 65C845.Že já vůl to dělal

Nebudu to moc rozepisovat, komu by se to chtělo číst?! Tak aspoň takhle.
Televize dorazila, (PLANEO ELEKTRO).Obrovská krabice, euforie, radost.
"Ty jo ona je velká, krásný desing a ta černá?!'!"
Nemohu se dočkat, až si na ní pustíme třeba nový avatar v perfektní kvalitě. Jenže po pár minutách si všímám červené tečky přímo uprostřed obrazovky. Vypnu Tv zapnu Tv uf, tečka zmizela. Zapínáme znovu...1-2 minuty a kuk, jsem tam ZASE:)
Následuje výměna hdmi kabelu, restart tv, obnova nastavení obrazu. Kalibrace pixelu a obrazu. Nic nepomáhá. Televizi jsme prostě nechtěli hned vracet, docela jsme se i těšili. "Třeba to je jen prkotina."
Reklamace - Verdikt - Vadný panel. Momentálně čekám až si pro ni přijedou ->Zlost, frustrace a důvěra zase na nule.
Od té doby jsem televizi začal víc zkoumat a více se zajímat o technologii kolem. A mám podezření, že ten můj kus je: Vystavený exemplář, který někde svítil 24/7.Nebo kus vrácený ve 14 denní lhůtě bez nějaké preciznější příjímací a výstupní kontroly PLANEA s tím, že už si toho předchozí uživatel všiml. Spadla při přepravě a nebo, což je pro mě asi nejpřijatelnější teorie a tou je, že TCL je prostě SH1T!
Přirovnal bych to k čínským napodobeninám originálních výrobku z wishe. Má to perfektní čísla, super reklamu, ale kvalita je minimálně mizerná. Pořád doufám, že se pletu..
Ta cena mi mohla hodně napovědět, ale jak říkám televize už není vůbec priorita a i těch 25 je momentálně hodně za tenhle odpad.
Aktuálně pozoruji při tmavém obrazu po stranách prosvítá jas bílou barvou směrem ke středu ve tvaru jakoby rohlíku. Při všech vstupech.
Ve vrchní části televize se při rychlejším obrazu přes celou její délku("INTELIGENTNÍ" systémy OFF) obraz láme jako přes zrcadlo a to jsou jen ty neduhy, co jako naprostý televizní amatér pozoruji a které jsem začal pozorovat až na základě toho červeného pixelu. 80% běžných lidí jako já, kteří nic zkoumat nebudou zřejmě nic nepoznají a tohle je celkem strašidelné?!
Opravdu jsou všechny kusy takhle mizerné a nekvalitní ? Celkem mě to i zajímá a mám v plánu zajít někdo do obchodu, abych to zjistil. A vůbec bych neřešil jestli je daná věc X1 nebo X2, v první řadě by vás měl zajímat fakt, jestli ten výrobek vůbec funguje jak má

Pokud nejste hráči tak x1 by mohla byt jistější co se obrazu týče. X2 není ještě vychytaná a pochybuju, že nějaký UPDATE opraví ty chyby co mám já. Nemožné. Jen mazání medu kolem pussynky.
Snaží se překonat konkurenci cenou a výkonem a to při technologiích a postupech které v TCL mají a montážníky z Polska za 10 hrubého nikdy nedokážou. Kvalita se dřív nebo později projeví. Mně v tomhle případě hodně brzy. Sám jsem ji dával 2 roky, ne 2 týdny.
Obraz mi přijde jakoby rozhádaný pocitově, panely snad nejsou ani souměrně vedle sebe nanometricky přesně, ale to už možná ze zlosti přeháním.
Absolutně se na ní nemohu dívat, mám jen zlost a to nemluvím o zvuku , který při hlasitosti 25 a vypnutých veškerých basech rezonuje s celou televizi i při hudbě jako je Eva a Vašek. Snad i ten sub je zničený..nebo nekvalitní ? .. těžko říct..
To že musíte pokaždé znova spojovat bluetooth zařízení s televizí už je jen pomyslná třešnička na téhle parádní reklamní magii s názvem TCL 65C845.
Neříkám že se to nemůže stát u jiné značky, ale? Ale .. nedoporučuju tuhle televizi ani náhodou a lituju, že jsem se nechal ovlivnit. Pokud chcete opravdu klid a kvalitní tv připlaťte si a nebo se na televizi úplně vyserte. Stála mě momentálně 5 let života.
Omlouvám se je to psáno z vášně. Buďte zdraví