Majkl777dsadsddas píše:Přece jen se musím zase ozvat . Kamarád, který si kupoval ve stejný čas stejnou TV (c845) už vypálil taky pixel. Tohle není náhoda. Ta TV není stavěna na hraní 7 hodin denně v plném režimu kvality. Je to hrozny *****
Priateľu ja ti naozaj neviem. U mňa je TV exponované naozaj veľa v podstate od 18:30 do 9:00 a od piatka nonstop do pondelka. Cez sobotu a nedeľu hrávam na PS5. Mám ju necelé 3 mesiace a som viac ako spokojný. Mňa mrzí tvoja skúsenosť aj tvojho priateľa. Je možné že ste mali sériu ktorá mala vadné paneli. Aj ja by som bol po tvojej skúsenosti viac ako rozčarovaný. TCL je druhý najväčší výrobca tv. Predávajú najviac svoje produkty v Čine, Kórei, Japonsku. Ja si napriek tvojej skúsenosti nemyslím že je to nekvalitný produkt. Necháp ma prosím zle. Nemyslím to ako vyvracanie tvojej skúsenosti, alebo nedaj bože ako útok. Úplne ta chápem.
Ja som kúpil Oktáviu a a po 4 mesiacoch reklamacii ktoré som dával snáď každý druhý deň sa prišlo na to, že je zle sfrézovaný unášač na prednej náprave. Napriek tomu by som Škodovku nenazval že je hrozná. Kúpim ju znova ? Nikdy.
Ale vrátim sa k podstate. pri množstve, ktoré sa vyrába, je zákonité, že ľudský faktor nevieš vylúčiť a to prináša na neštiastie, či smolu výrobcu, aj takúto situáciu. S prihliadnutím na to že tisíce spokojných používateľov nikdy a nikde nezverejnia, že sú spokojný. Ale percento nespokojných zákazníkov, ktorý to zverejnia, vyvoláva dojem katastrofálneho výrobk a uvádzajú ľudí ktorý si prečítajú takúto informáciu v omyl. V lepšom prípade v pochybnosti.
Stále mám na zreteli, tvoju nešťastnú skúsenosť. A znova napíšem že ma to mrzí.
Prajem ti, aby tvoja ďalšia voľba bez ohľadu na značku bola presne opačná a aby ti zariadenie slúžilo čo najlepšie a čo najdlhšie. Želám všetko dobré a budem sa tešiť, keď nám prídeš napísať, čo si si vybral a ako si spokojný <3 <3 <3