Je to bývalé UP, dnes Vodafone, ta basic nabídka k netu.
Před tím jsem měl C735 a nikdy se nic takového nedělo.
Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Bobanovicz_ píše:Stává se někomu, že při sledování DVB-T vysílání, se samo objeví menu název pořadu a kanálu, jako, když přepínáte TV?
Mě se to sporadicky ukáže, aniž bych se dotknul ovladače.
Bobanovicz_ píše:Firmware mám 098. Ono to totiž není žádná chyba, takže nečekám, že to bude nějak opraveno, chová se to tak záměrně, jen podle mě nelogicky.
Mám v podstatě jen dvě možnosti.
Buď mít na TV nastavený Digital Output a zvuk mít pořád přes recevier, což je na normální vysílání zbytečné a nebo před každým filmem manuálně přepínat na Digital a potom zase zpět na TV Speaker.
Dřív ten signál šel do Digital pořád, jen stačilo zapnout recevier a TV zlumit a naopak.
A ještě jedna věc, funguje vám 5.1 zvuk z YouTube? Z toho jde vždy jen PCM.
David 80 píše:Bobanovicz_ píše:Stává se někomu, že při sledování DVB-T vysílání, se samo objeví menu název pořadu a kanálu, jako, když přepínáte TV?
Mě se to sporadicky ukáže, aniž bych se dotknul ovladače.
Ahoj, já to včera také jednou zaznamenal. Novou TV mám tedy jen něco přes týden.
slava688 píše:Vám jde někomu YouTube v 5.1 zvuk.
Mě se to nikdy nepovedlo. Videa označená 5.1 vždy pouze stereo
sidny2 píše:Zajimalo by me co znamena nastaveni vystupu zvuku <Externi subwoofer>. Cekal bych ze se pripoji na sluchatkovy vystup (jako to mel Sony) ale z nej nic neleze, hraji jen TV repro. Nikde o tom neni zminka, protoze se to objevilo az po posledni aktualizaci FW v098.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků