Ahoj, potřeboval bych prosím poradit, plánuji koupit TV od TCL jako monitor ke streamovacímu PC pro využití služby geforce now ve variantě Ultimate, která umožňuje 4K120FPS. NVIDIA doporučuje pro tuto variantu (Ultimate) zobrazovadlo ideálně s jejich certifikací g-sync, nicméně variant VRR je vícero a telky od TCL podporují např. AMD FreeSync premium. Zajímalo by mě, jestli někdo má zkušenost, jestli když se k GeforceNow Ultimate připojí některá telka od TCL (některý z posledních modelů, libí se mi 65C845), je schopná podat oněch slibovaných 4K120FPS, které výrobce slibuje, nebo je někde nějaký zádrhel. Jsem casual hráč, spíš si to chci vychutnat, neřeším nějaké kompetitivní módy a ultra nízké latence
Parametry streamovacího PC: 13. gen Intel NUC s i7 32GB RAM a iGPU Iris Xe, M.2 1TB 7000MB/6900MB read/write, optický internet, zkrátka obrovská rezerva oproti tomu, co je potřeba dle doporučených hw nároků na stránkách NVIDIE. PC propojím s telkou přes HDMI 2.1 (jediný monitor), šířka pásma nutná pro přenos 4K by dle max rychlosti HDMI 2.1 měla stačit. Moc děkuji za info, hodně mi to pomůže! Díky a zdravím, Adam