Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Kutil71 píše:Dobrý den, já mám box android tv. Když se dívám na Skylink musím v nastaveních zadat 1080p-50Hz a když se dívám třeba na youtube musím často přepnout na 1080p-60Hz. Jinak se obraz hodně seká, je v podstatě nesledovatelný, po přepnutí a vhodné aktivaci dopočtů mezisnímků je obraz zcela bez problémů. Je to dost otravné.
juress F1 píše:Tenhle problém lidi řeší všude po netu (nejen u TCL, ale i u Sony protože taky používá Google TV) a docela se shodují, že problém spočívá v nativní 60 Hz frekvenci kontejneru google tv appek a když jsou vývojáři líní a nespecifikují snímkovou frekvenci obsahu, bude aplikován základní pulldown, který má vyrovnávat třeba z těch 25 Hz na 60 Hz, což způsobuje velké sekání obrazu, protože to není násobek.
Například zkuste povolit dynamické zrychlení v nastavení obraz -> pohyb a uvidíte jestli sekání přestane. Dynamické zrychlení by mělo natvrdo nastavit vysoké (nevím přesně jaké) frekvence panelu a tím by se měl problém téměř vyřešit.
Stejný problém mám u Telly.tv a když jsem napsal na podporu firmy, která appku vyvíjí, tak mi slečna řekla ať se obrátím na svého poskytovatele internetu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků