TCL 2023 [Obecná diskuze]

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod tombas 17. 9. 2024 11:21

Ano, C805 má o něco horší specifikace, ale ne o moc, vizuálně s C845 prakticky srovnatelné a poměr cena/výkon je super.
Samozřejmě je možné počkat na jinou akci, kde bude C845 za stejnou nebo nižší cenu, pokud nákup nespěchá.
tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod 0055 19. 9. 2024 16:50

Uplne nespecham, stavajici sony zatim slouzi dokonale, ale hodila by se vetsi uhlopricka, 65'' neni uplne nejvic.
0055
Junior

Odeslat příspěvekod sidny2 19. 9. 2024 17:49

Zajimalo by me jestli vam Netflix na TV ukazuje Dolby zvuk 5.1 (u nazvu filmu). Mam SB Samsung kterej u MAX(HBO) ukazuje DD+ nebo DA zatimco u Netflixu jen Stereo PCM. Kdyz pustim Netflix pres externi Android box, je u nazvu filmu napsano 5.1 a SB ukazuje DD+, to znamena ze TV C805 se vuci Netflixu tvari jakoby Dolby neumela, to nechapu.
Zvuk TV mam nastaven na Pruchod a zpracovani zvuku v TV Vypnuto.
TCL 50C805 + Samsung HW-Q60C
sidny2
Junior

Odeslat příspěvekod skipi2 22. 9. 2024 16:58

Ahojte oplati sa kupit tcl 50c803 za 550€ alebo je nieco lepsie v tej cene? Tv by bola do spalne cize ziadne svetle slnecne miestnosti.
skipi2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MYCHAL S TVRDÝM 23. 9. 2024 05:47

To je dobrá cena, klidně může být v místnosti která je hodně prosvětlená,jas má veliký
MYCHAL S TVRDÝM
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod sidny2 24. 9. 2024 19:19

Zkousel jste nekdo kontaktovat ten online servis TCL?
https://www.tcl.com/cz/cs/support-tv/request
Posledni polozku Vase informace (jake?) nelze vyplnit a proto zadost nejde odeslat.
sidny2
Junior

Odeslat příspěvekod tombas 24. 9. 2024 20:39

U mě to jde, vypni si adblock a jiné podobné rozšíření.
tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod sidny2 25. 9. 2024 11:00

Na Firefoxu mam Adblock vypnutej a nejde to ani na Edge nebo Opera kde ho nemam.
Jakmile se prihlasim, automaticky se vyplni typ TV a ser. cislo plus faktura.
Vsechno jde vyplnit ale ta posledni polozka Vase informace ma v okne 'Pridejte sve informace' (nevim jaky) a kdyz na to kliknu, objevi se znovu modra tabulka a nejde tam nic napsat a pruh na odeslani zustava sedivej.
Nejhorsi je ze jsem nenasel ani jinej zpusob jak je kontaktovat.
sidny2
Junior

Odeslat příspěvekod tombas 25. 9. 2024 11:55

Aha, já do toho okna můžu vepsat jakýkoliv text. Používám Edge.
tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod MacRieder007 26. 9. 2024 15:40

sidny2 píše:Na Firefoxu mam Adblock vypnutej a nejde to ani na Edge nebo Opera kde ho nemam.
Jakmile se prihlasim, automaticky se vyplni typ TV a ser. cislo plus faktura.
Vsechno jde vyplnit ale ta posledni polozka Vase informace ma v okne 'Pridejte sve informace' (nevim jaky) a kdyz na to kliknu, objevi se znovu modra tabulka a nejde tam nic napsat a pruh na odeslani zustava sedivej.
Nejhorsi je ze jsem nenasel ani jinej zpusob jak je kontaktovat.

Použij třeba WhatsApp.
MacRieder007
Junior

Odeslat příspěvekod Craig30 28. 9. 2024 12:01

Zdravim, jsem nově majitelem Tcl 65C845. Televizi jsem kupoval hlavně kvůli všude chválené kvalitě obrazu a hlavně i jako herní televizi k mojí Ps5.
A tady přichází kámen úrazu
Všiml jsem si problikávání obrazu u her a změny barev např. u FC 25 kdy trávník je hezky zelený a zničeho nic barva zešedne, je to celkem nepříjemné. Hraju klasicky v game módu aktivovany Game master. Zkusil jsem vice Hdmi kabelů a bez úspěchu. Konzoly jsem zkusil připojit ke staré televizi a tam vše funguje bez problémů
Žádné změny barev apod.
Budu případně moc vděčný za jakoukoliv radu!
Craig30
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tombas 29. 9. 2024 08:31

Zkus vypnout VRR a nastavit pevnou obnovovací frekvenci.
Předpokládám, že aktualizace systému máš nejnovější.
Nic nezkazíš ani resetem do továrního nastavení.
tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod MgX 29. 9. 2024 09:59

Pokud nepomůže rada výš uvedená, ještě bych mrkl na možnosti v nastavení herní konzole pro obraz.

Jiný HDMI vstup jsi zkusil, že?
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Craig30 29. 9. 2024 10:37

Vrr v konzoly vypnuto. Aktualizace aktuální
Do nastavení obrazu televize jsem moc nešťoural mám ji pár dní takže tovarko asi není potřeba. Oba hdmi vstupy vyzkoušeny. Na YouTubu jsem narazil na video od jiného typka, který má obdobný problém
https://www.reddit.com/r/EASportsFC/com ... _on_where/
Craig30
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tombas 29. 9. 2024 16:18

To mi připadá, jako by do nastavení obrazu kecala nějaká automatika, zkus povypínat AI úpravu obrazu, světelný senzor, dynamické barvy...
tombas
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka