Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
leroj píše:tak jsem to měřil znovu a pod 11,5w se mi to nepovedlo srazit - vypnuto vše co mě napadlo, včetně aktualizace. Eco nepoužívám, net připojen kabelem
akorát v provozu TV ukazuje méně než tenkrát, zhruba 65w (asi jsem za tu dobu ještě něco ubral) a v druhém profilu 75w
takže jediná možnost asi bude zásuvka s dálk. ovládáním a na noc to prostě vypnout
tombas píše:Nikdy nevypinejte OLED ze sítě a už vůbec ne hned po vypnutí. TV provádí ve stand-by stavu procesy údržby a čištění panelu a to v závislosti na času provozu. Pokud tedy nechcete mít vypálený zbytkový obraz, tak se u OLED smiřte s krátkodobě vyšší spotřebou ve stand-by.
leroj píše:viděl bych to také na závadu
měřil jsem (měřákem) OLED 55 Panasonic a bere 75W, ale je to režim který používám na sport - nízký jas i podsvícení, dost stažené barvy, menší kontrast
pokud přepnu na "normální" profil, tak to leze nad 100, ale rozhodně ne nad 170? (to jsem si nenapsal)
při 3,5 denním měření (provoz 8 hod. denně a občas přepnutí profilu) mi to ukázalo 2,32kW což dělá zhruba 20kW za měsíc. Jo a ve stand-by ukazuje asi 11,5w
PetrJč píše:500W se mi zdá již skutečně hodně. V TV může být vadná jakákoliv součástka, která má např. velký svod, ale na funkci TV zatím vliv nemá – třeba načatej kondenzátor ve zdroji, ale i cokoliv jiného.[/url]
eiben píše:leroj píše:viděl bych to také na závadu
měřil jsem (měřákem) OLED 55 Panasonic a bere 75W, ale je to režim který používám na sport - nízký jas i podsvícení, dost stažené barvy, menší kontrast
pokud přepnu na "normální" profil, tak to leze nad 100, ale rozhodně ne nad 170? (to jsem si nenapsal)
při 3,5 denním měření (provoz 8 hod. denně a občas přepnutí profilu) mi to ukázalo 2,32kW což dělá zhruba 20kW za měsíc. Jo a ve stand-by ukazuje asi 11,5w
Tak zrovna rezim sport je nechutne prepaleny jak svina tak tam ta spotreba musi byt vetsi nez v normalu. Ale mam oledku LG tak nevim jak to maji prednastavene u Panasonic
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků