od xakrurychle 30. 9. 2023 10:03
Nakonec mám takový malý update.
TCL 55C845, stále ve výběru, ale moc nejsem nadšenej s tím problémem vertikálního rozlišení při 4K. Extrémní plus - 5letá záruka, nadstandardní zvuk
LG OLED55C2 - asi taková benchmark TV, věřím, že je top. Aktuálně ale drahá. Pouze 2 roky záruka
Novinky co dalšího mě zaujalo a pokud bych počkal, pod 25k se vejdu
philips 55oled807 -
Philips 55oled907 - z těch všech asi nejprémiovější kousek, nejlepší zvuk, ambilight, Google TV, 5letá záruka
no a poslední je
Panasonic tx 55lz980e - kde se píše, že má snad nejlepší obraz, ač třeba nemá úplně nejmodernější panel. Pouze 2 roky záruka, dobrý zvuk...
Všechny TV mimo TCL mají 2 x 2.1HDMI zbytek ve staré specifikaci, ale to mě netrápí.
Vzhledem k tomu, kolikrát se řešilo, že panely umřou hned po záruce atd proti sobě aktuálně stavím na první příčku
TCL 55C845 a Phillips modely, bohužel jsem četl, že Phillips se k reklamacím nestaví přívětivě (na zahraničních fórech, takže naše realita může být jiná), a u TCL mě zas mrzí problémy s tím vertikálním rozlišením, jinak si myslím, že na LED TV má obraz velice luxusní, viděl jsem v Alza showroomu, ale jasný, jsou na tom hraný promo videa...