Takže pánové a dámy ..... TV se mi pokazila 28.9. na svátek , a samozřejmě v pátek si firmy udělali volno a prodloužený víkend , takže jsem začal řešit až 2.10. ...... SAKRA velká chyba od 1.10. dostali SERVISY příkaz nebrat do opravy TV Philips v té 36 měsiční prodloužené záruce, jestli se to týká i TCL které jsou ted v prodeji pod stejným pojištěním nevím.
Před chvíli jsem dostal email od
claims@elpromotion.eu kde mi měli vystavit , doklad že opravu přes tu záruku uhradí a napsali toto:
Dear,
Please contact Philips customer support on telephone number 228 880 895 so they can instruct for next steps.
Best regards
Partum d.o.o.
Takže jsem opět tam kde už je to nahlášené:
Dobrý den Karel,
děkujeme za informaci. V tomto případě si, prosíme, vyžádejte potvrzení o schválení opravy od pojišťovny. Pojišťovnu, která vydává certifikát o prodloužení záruky kontaktujte na e-mailové adrese
claims@elpromotion.eu, na kterou napište, že technická podpora společnosti TPV/Philips potvrdila, že zařízení vyžaduje fyzickou diagnostiku a opravu, a že pouze potřebujete písemné potvrzení o schválení opravy v rámci prodloužené záruky.
V případě dalších dotazů nás neváhejte znovu kontaktovat. Číslo Vašeho požadavku je: XXXXXXX
S pozdravem a přáním příjemného dne,
Viktor
Technická podpora Philips TV
Recenze na firmu PARTUM USLUGE D.O.O. ..... 1,2 hvězdičky ...... podvodníci!!!
https://rejstrik-firem.kurzy.cz/0609827 ... praha-sro/ Všeobecné obchodní podmínky té prodloužené záruky ( ještě bude sranda):
¨
- Společnost TP Vision prodlouženou 5ti letou záruku na vybraný televizor uznává pouze v případě, že byl zakoupen
u prodejců uvedených pro příslušnou akci a v termínu příslušné akce, které jsou uvedeny v pravidlech konkrétní
akce na adrese
http://www.tvpromotion.eu.
- Program ECP se stává účinným 24 měsíců od data nákupu vybraného televizoru a končí uplynutím 60 měsíců od
data nákupu.
- Program ECP je určen pouze pro koncové uživatele – spotřebitele ve smyslu zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně
spotřebitele, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákazník“), a nemohou jej tedy využít právnické osoby a jiné
organizace (např. obchodní korporace, úřady, vládní instituce atd.). Program ECP se dále neuplatní v případě, že
televizor byl pronajat.
- Společnost TP Vision v rámci Programu ECP zaručuje, že v případě závady daného výrobku (vybraného
televizoru) při jeho běžném používání zprostředkuje opravu, výměnu za srovnatelný výrobek, nebo vyplacení reálné
hodnoty zakoupeného výrobku, který byl registrován do Programu ECP. V případě, že byl výrobek v rámci
Programu ECP vyměněn za jiný nebo byla zákazníkovi vyplacena jeho reálná hodnota, stává se vlastníkem výrobku
společnost TP Vision. V případě, že v rámci Programu ECP dojde k výměně za jiný výrobek, Program ECP se
ohledně nového výrobku neuplatní.
- Výrobek musí byt zaregistrován vyplněním platných údajů do databáze Programu ECP (
http://www.tvpromotion.eu).
Během registrace dojde k vystavení certifikátu. Aby bylo možné uplatnit reklamaci v rámci Programu ECP, je
zapotřebí certifikát s přesnými údaji a odpovídající doklad o koupi. Sériové číslo výrobku musí být viditelné a dobře
čitelné.
- Program EC
-- 4. 10. 2023 21:40 --Diagnostika a rozebrání TV u autorizovaného servisu v Ostravě 950 kč , cena základní desky 5000 - 7000 kč , nový panel se rovná ceně nového televizoru mi bylo sděleno.
Už jsem si říkal , že kdyby to nebyla 100Hz TV tak už letí z okna!